Monday, April 4, 2016

Segala Cinta

Assalamualaikum.
Jommm layan lagu Jamal sebelum tido. Aku memang layannn semua lagu-lagu Jamal ni. Lagu dia jelah aku layan, Jamal aku tak layan laaaa -_-'


Lotus Desaru 3 June 2015


Siapa lagi nak ku serahkan
Tentunya kepadaMu Tuhanku yang 'kalam'
Segala duka satu keindahan
Segala cinta satu kedamaian


Siapa lagi ingin ku miliki
Setelah memutih warna pelangi
Tiada kejora di langit tinggi
Telah ku tahu saat ketika


Jikalau dapatku sempurnakan cinta
Dibalik tembok usang yang terpisah dan lagi terasing
Jikalau hadirku untuk selamanya
Tidak ada sengsara


Bersenandung seperti di dalam istana
Oooo bergurau manja
Seolah cinta tak pernah ke mana atau hilang


Siapa lagi nak ku percaya kan
Dibalik rindu yang tak terkira
Sengaja ku sembunyikan dari mata
Beraraklah selamanya


Jikalau dapatku sempurnakan cintamu kembali
Berseri keakhirnya Ohh suci
Jikalau teruji kehadiran ini 
Serahkan keindahan kedamaian
Ohh kedamaian Semua cinta


Siapa lagi ingin ku miliki
Setelah semua putih warna pelangi
Tiada kejora di langit yang tinggi
Tentunya padamu Tuhanku yang 'kalam'
Aku persembahkan ohh ooo
Segala duka satu keindahan
Semua cinta satu kedamaian


Geniteeee.

3 comments:

Raja said...

Assalam. Tumpang tanya. Dulu pernah kerja kat ismail midon ke? Saya baru je grad and still searching for a new job. Boleh pm? fb: Raja Liyana Raja Zamri

Anonymous said...

kita merasakan ada yang hilang
dan tidak tahu apa yang sudah kita temui

kita merasakan telah menemukan sesuatu
dan kita tidak tahu apa yang dicari

dan kita seakan masih mencari
tanpa tahu apa yang sudah hilang …

Farel Flitzer said...

Terima Kasih baca Carpe Diem - Farel FLitzer

Find me on twitter @Farelflitzer or email Depressart@gmail.com

I want to discuss about your writings.