Saturday, April 2, 2016

It's 2.00 am

Assalamualaikum.

Aku baru sedar dari lelap. Lama jugak terlelap. Meringkuk-ringkuk badan aku ni, maklum la, aku ni jenis ketegaqqq naaa. Dah tahu mengantuk, dok melepak jugak depan tv. Begini lah kehidupan orang single. Masa free main game, tengok tv, makan yang tak berapa nak makan sebab hati tak berapa nak happy kan, tido, kacau anak sedara sampai dia menangis & keluar jalan sorang-sorang. Benda ni lah rutin almost 3 years dah pon. Fuhyoooo besttt (ayat sedapkan hati nihhh mihmihmih) T_T

Tengok handphone, takde sapa wasap pun, penoh masok wasap group family je. Biasalaaaa, gossip je kitorang adik beradik ni heeee. Skandal aku pulak sakit terok, takde teman pulak nak borak. Kahkahhh. Ekceli, bukan skandal laaaah, aku anggap dia macam abang la lebih kurang, penasihat yang sangat baik dalam kehidupan aku sehari-hari. Serius, aku suka cara dia nasihatkan aku, handle mood meroyan aku. Yesss, itulahh calon suami yang kita sebagai perempuan nak. Betol tak uolss? Perempuan taknak lelaki yang hensem sangat pun. Orang kata, hensem sangat pon payah nak jaga. Biarla yang sedap mata memandang kannnn kannn. Yang paling penting, ada pendirian, hormat mak bapak dia sendiri, dannnn matang. Yessss, matang itu penting. Kalau perangai macam budak-budak #bbnu, nak berjoli 24hours, nak kan hiburan aje, lepastu ade hatiiiiii nak ajak aku kahwin?&%$#@ Euwwww, dan aku sangat anti kat lelaki yang kurang ajar ngan mak sendiri. Seriusly, aku tak pernah jumpa laki yang biadap ngan mak sendiri. Tapi, aku dah ter jumpaaa tiga bulan lepas, memang cam nokharommm dia layan mak dia. Aishhh, aku tak nakkkkk kutuk orang lagi tauuu. Tapi niiii, terlepass pulok uhuk uhuk.

Azam aku, nak kerap hapdet blog. So, gigih la tulis entry ni lepas terbangun dari lena. Acecehhhhh. Aku ponn memang suka menulis. Dulu masa tahun 2009 aktif gila tulis entry, walaupun entry cam harommmm, tapi ramai jugak follower belog aku ni. Diam tak diam, dah 1040 followers. Wauuuu sangat.

Azam aku jugak nak menulis dengan seikhlas hati. Maksud aku, tulis sejujur-jujurnya. Tapi, jujur aku gedikkkk T_T


Youuu, I malas nak main tarik tali bila bercinta.
Pintu yang tulis tarik pun I tolak, apatah lagi hati you yang suam-suam kuku.

Bye korang. Geniteeeee.

No comments: