Wednesday, April 30, 2014

Perla coffee & Perla chocolate. Putih gebu berseri-seri uolsssssss.

Assalamualaikum.

Lama betul tak update. Maklumlah kuli je kat opis, balik keja terus aku hentam tido tanpa sempat pun nak bersosial. Kui3. Facebook tak update, gossip melodi pun tak sempat ikut uolssss. Update kali ni nak promote kat kawan-kawan, kopi bermanfaat untuk kulit gebu gebasssss. Yehuuu. Boleh try kalau nakkk. Kita bagi harga kasih sayang je. Perla chocolate sekotak rm55. Perla coffee sekotak rm50. Dah include postage. Kalau berminat boleh sms atau wassap ke no 010-7074727. Testimoni diri sendiri je boleh takkk? 





Produk hot ngetop di pasaran. Pakcik polis kat senai duk minum ni pun putihhh truihhhh.

Tapi uols kalau nak berkesan, minum kena konsisten, jangan lupa-lupa minum dan tak lupa jaga kulit muka dengan skincare harian korang. Tak kisah cap apa pun skincare yang penting serasi dengan kulit muka.

Jeng jeng jengggg.
Masa pun berlalu sampai aku pun tak berapa nak sedar yang aku ni dah lanjut usianya. Tapi masih lagi dalam mood heartbreak huwaaaaaaa T_T apakan dayaaaaa, dah aku yang cari naya. Tak apa lah, rileksssss dulu. Kalau dah sampai masanya tak payah susah payah aku bercinta bertahun-tahun mcm sebelum ni, pung pang pung panggggggg putussss jugak. Membazir masaaa alahaiii huhuhu.



Salam. Byeeeeee.


No comments: