Saturday, June 15, 2013

Bio essence Nutri-collagen & Whitening advancer

Assalamualaikum.



Produk faveret aku bulan jun ni. Ewahhhh. Semenjak dua menjak ni teruja betul aku dengan produk berasaskan kolagen ni. Disebab kan aku malas nak minum-minum kolagen ni, jadi aku try lah cari produk kolagen sapu-sapu kat muka je.

Aku baru pakai produk ni dalam 2 minggu lah. Boleh tahan lah best. Yang bestnya, aku campur kolagen bio essence ni dengan rumpai laut. Kan rumpai laut tu busuk, bila sapu kat muka bau hanyir je. So, aku campur dengan kolagen bio essence ni. Bau jadi wangi lah sikit. Yang penting, lepas pakai je rasa tegang je kulit kita.

Kalau korang nak try, boleh lah beli nutri collagen ni kat watson ataupun guardian berhampiran korang. Kalau aku, aku beli kat watson sebab ada kad watson, nak kumpul point muahahaha. Harganya yang sedang-sedang saja rm42.90.

Selamat berhujung minggu uolssss.

Bye-byeeeee.

1 comment:

diba's chan said...

mai tinjau blog ni :)

http://www.awananeonight.blogspot.com/2013/06/aura-white-muraahhh-rm130-sahaja.html