Monday, January 7, 2013

Nak jawab persoalan uolsss & Bedak angelfit dah takde??!

Assalamualaikum.

Buat teman2 blogger yang tercomel hehehe. Ramai yang tanya pasal tonner eskinol yang pernah i buat entry dulu. Sapa pernah baca dan pernah tanya mana i dapat tonner eskinol yang hebakkk tu?? Cepat angkat kakiii!! :p

Entry tonner yang best tu ada kat sini.

Ok, i ulang lagi sekali, tonner tu i dapat dari toko-toko jamu je. Korang mesti pernah pegi kan?? Ala, kat kiosk-kiosk jual jamu tu pun ada jual tonner ni.

Sila dapatkan segeraaaa (ok, ini nada serius) I beli dengan harga rm12. Tak tau lah kalau korang boleh mintak diskaun dengan abg jual jamu tu ke, bolehlaaa korang masuk lebihan duit dalam tabung kawin korangg kan.

Yang pasal benda free tuuuu, ala yang kita mention kat sini tu, ramai yang drop email kat aiii kan?? Wokehlahhh dengan baik hatinya i dah email kat korang propss comel untuk photobooth tuuu ;p

Ok, sekian saja. Semoga bertemu kembali di entry akan datang yang i tak tahu  lagiiii nak update bila.

P/S: Sape tahu yang bedak angelfit pujaaannnn hati aku tu dah takde kat pasaran???? Boleh tak gitttu???!!! Padahal aku baru buat review best pasal bedak tu. Dan sekarang kena pikir nak pakai bedak apa semenjak bedak maybelline angelfit dah tak jual dah T_T



Sapa tahu bedak apa yang sebesttttttt maybeline angelfit????? :(


Tudung karennnn. Otak pon mcm kena letrikk.

Byeeeee.

1 comment:

Bie Cimbelang :) said...

Saya guna Silkygirl BB powder.. best gak :)