Friday, September 7, 2012

Wordless friday

Assalamualaikum.

Malas sangat nak taip. Sebenarnya i tak tahu nak update ape. Huhuhu. Stress akibat berat naik. Nafsu makan tak henti-henti di musim perayaan ini ye kawan-kawan. Marilah kita berpuasa sunat untuk jaga kesihatan badan. Muehehehe.


Lalalalala.

Bantal busuk kat belakang tu, wajib bila di bawa kalau travel kemana-mana ye kawan-kawan.

K bye-bye semua.
Minggu ni mesti banyak open house. Makan lagiii dan lagi.

8 comments:

ku-cit said...

tape berat naik pon still sweet lg...

Anis Adila Aris said...

Bulan syawal ni memnag bulan makan..haha

Cik Suheela said...

kucit: haha terima kasih atas pujian kih3 :p

anis: tahu takpe. makan aje. hewhew.

Reena Onn said...

Hahaha... tulah akak pun rasa macam berat badan dah naik je ni. Apataknya hari-hari ada undangan makan-makan. Pengsan!

Anyway selamat hari raya awak :)

aniswany said...

berat naik xpa janji maintain ayu gittew :)

ayu jue said...

suhee..lame xmelawat blog awk..rindu la!

Mesyhta Beto said...

kamera tetap menjadi pujaan..haha :)

The Watercolour said...

Typical gadis melayuz zaman skang. Suka bantal busuk..