Tuesday, August 28, 2012

Pemegang berus gigi yang comel dari kedai DIY

Assalamualaikum.

Apalah motif aku hapdet pemegang berus gigi ni hoiiii. Sebenarnya tak tahu nak hapdet hape. Tapi disebabkan keterujaan beta terhadap kedai DIY, jadi beta nak hapdet sikit lah pasal pemegang berus gigi yang kiut ni.


Di beli dengan harga rm4.90 je. Comel kan? Untuk kapel lah konon nya. Tapi di sebabkan beta single lagi, jadi beta tak beli untuk diri sendiri, tapi benda alah ni di beli untuk kakak beta yang dah kahwin. Konon nak bagi dia feeling-feeling kiut suami isteri muehehehe.

Lepastu, beli lori simen yang kena pasang sendiri untuk anak buah. Tengoklah, betapa baiknya hati makcik, tak beli untuk diri sendiri pon ;p

Terajin pulak edit gambar.

Jangan tertipuuu, i beli ini untuk diri sendiri. Ahhaha. Nak bagi anak buah men, tapi gwa pulak yang men lelebih.

Bye-bye. Jom lah pergi ke kedai DIY lagi dan lagiiii.

16 comments:

Yuyu Zulaikha said...

aloooo.. tomey nya... tomey dengan tuannya sekali.

ikhlas dari Beta,
Yuyu Zulaikha

huhu

Cik Suheela said...

haha yuyu ni...selamat hari raya yuyu cenonettt :D

Mya said...

comelnya pic pakai shawl hitam tu. gojes! :D

Atiqah Wadiah said...

baiknye mak cik ni..beli mainan utk anak buah..nk satu jgk blh? :P

Cik Suheela said...

mya: thanx. kamu lagi comel :)

atiqah: HAHA, makcik ni dah kopak ok :p

nazirulhazwan~ said...

woi woi, guwa selalu main menatang yang tulis2 tu. kenangan2.

Sayidah Nafisah Ruslan said...

comel.. memang comel :)
saya pun suka pergi kedai2 diy ni..

Lyaa Suriany said...

comel gila tootbrush holder ni.

Cik Suheela said...

hazwan: haha best kannnn :p

sayidah: best kan kan kan ;)

lyaa: comel gila heee.

aniswany said...

comel toothbrush ni comel lagi empunya belog nih...suweet je muka dia :)

zulhilmi tempoyak said...

mcm byk g shopping je... kat daiso ke..??

ku-cit said...

ni kedai DIY yg kat mana ehh..

Cik Suheela said...

aniswany: thanx. hehe kamu pun comel anis ;)

tempoyak: sikit je i soping yuuu. bkn daiso. kedai DIY. lbih kurang mcm daiso juda la.

kucit: diy kat skudai parade jb.

azalia hjsalleh said...

sumpah comel toothbrush holder..
lya suka gk masuk kedai DIY
ase cm sume nk beli !!

Cik Suheela said...

kan lya. rasa nak beli semua hihi.

Reena Onn said...

Comelnya tempat tooth brush tu. Hehehe... Akak pun suka barang-barang comel ni :)