Tuesday, August 28, 2012

Hari raya lah sangat

Assalamualaikum.

Sebenarnya dah lambat sangat nak tulis entry pasal raya ni. Huhu. Rasa dah ketinggalan dah. Fesbuk, blog semua terbiar, tak terhapdet. Maaflah blog dan kawan-kawan blog. Walaupun blog saya tidak terhapdet, namun blog post korang selalu saya baca. Cuma malas je nak taip new entry kat sini.

Selamat hari raya maaf zahir batin kawan-kawan. Dan juga tahniah buat kawan-kawan yang dah bertunang dan berkahwin masa minggu first raya ni. Semoga korang berbahagia hendaknya. Ewahhhh, skema pula ayat. Eh ramai kan orang kawin sekarang? Musim orang kawin-kawin kot ek.

Takde orang nak amik kan gambar pakai baju raya. Tangkap sendiri jelah. Sobsssss banyak-banyak.

First time nak try senyum nampak gigi. Muahaha. First time ni. Ganjil gittu.

Selamat berhari raya kawan-kawan blog dan kawan-kawan alam nyata yang baca blog saya hehehe. Jangan makan banyak sangat, nanti sakit perut.
Gambar family langsung tak hado tahun ni. Haruuu nya raya i tiap-tiap tahun T_T

8 comments:

cik nana said...

slmt hari raye ;)

Mya said...

salam raya. comel je pics! :)

Myra Jay said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri :)

Dan selamat Menyambut Kemerdekaan :D

Cik Suheela said...

selamat hari raya juga nana, mya dan myra ;)

Totin Jamain said...

senyum nampak gigi la manissss!!! selamat hari raya!

Cik Suheela said...

tp gg kite xcantik ;p selamat hari raya totin :)

hazanis said...

selamat hari raya..Opsss sangat ayu..:))

Cik Suheela said...

slmt hari raya juga hazanis yg comelll :)