Sunday, July 8, 2012

Review Biore UV Aqua Rich

Assalamualaikum.

Kite dah pakai produk biore ni dalam 3 bulan dan rasa macam nak review bagi korang tahu yang produk ni best sangat-sangat-sangat.


Paham ke?? T_T

Ni lah props kat belakang tu. Tu pasal berbulu semacam je korang tengok :p

Ok, meh kittee cuba try test ye.

Tektur krim UV ni tak berapa nak halus. Macam berbiji-biji sikit. Make sure korang sapu lama-lama sikit biar dia meresap betul-betul.

Pros
Rasa sejuk je bila pakai dimuka.
Boleh dipakai di badan dan tempat selain badan. Tu yang bestnya. Terus boleh buat sunblock pi pantai kan.
Tekstur yang tak berminyak.
Bau oren. Wangi banget!

Con
Takde kot!

Overall
Nak bagi ★★ 5/5


Lepas pakai biore UV krim ni, korang boleh terus keluar dengan tabahnya, tanpa perlu pakai krim UV lain.
Muka kat atas ni muka tabah keluar tak pakai mekap. Ok tipu, pakai biore uv krim dengan eyeliner jugaaa.
Jadi, jangan tak cuba ye. Memang tak rugi. Baik punyeeeee (Dafi AF)

2 comments:

Nicaa said...

wah boleh cuba try test pasni...

nazirah said...

wah ktne nak carik ni?
ne de jual? watson ada?
sori lah cci tak taw..
sbb jrg beli bende2 cenggini ;)