Tuesday, July 3, 2012

Kenapa?

Assalamualaikum.


Kenpa semenjak umur dah meningkat ni, bedak pun malas gila nak pakai. Keluar rumah memang tabah tak pakai pape kat muka. Kalau dulu, keluar je mesti semangat dengan eyeliner bagai. Pastu, sekarang ada tabiat nak cari baju yang tak yah nak iron kalau nak guna. Aduiiiyai, memang sangat pemalas. Adakah aku saja yang merasakannnya? Ataupun korang-korang yang meningkat umur pun rasa benda yang sama? Hewhew. Konpius gittuuu. Rasa macam tak boleh jadi macam ni, kite kahwin pun tak lagi, mana boleh malas-malas kannnn T_T Tapiiiiii, kalau makan makin rajin fula.


Benda free entry lepas tu, kalau sesiapa nak, leh ler email kat saya kat suheela2510@gmail.com. Email je, cakap nak mintak props untuk photobooth. Nanti kite bagi ye kengkawan.


Haaa ni ler guestbook yang dibuat masa kakak kite kawen. Semua buat sendiri. Meja tu, meja mak kite kat dapur. Kih3.

Baju kurung yang dibeli satu kayu ni memang best sebab nya TAK PAYAH GOSOK ye kawan-kawan. Muehehehe.

Anak buah yang makin lama makin omel.

9 comments:

♥DiraSyed♥ said...

sue bila lagik nak tawen.. hehe

Karina Dinda R. said...

Nice post dear! Me likey ^^ You have a great blog, mind to follow each other? :)

Join Oasap super giveaway, win beautiful dress, open worldwide. Click here (•˘⌣˘•)
Cheers,
Karina Dinda R. ♥
BLOG | TWITTER | SHOP

Cik Suheela said...

Dira - coming soon hehehe :p

Cik Suheela said...

Karina - ok, will follow u. wowww sound interesting. :D

nazirah said...

eh eh kte pn merasakannye la
sama .. sama.. so faktor umur
meingkat la ni ek .. hee

Myra Jay said...

Sama la kekadang MJ malas jugak..heheee

Cik Suheela said...

Nazirah - haha kan kannn? ;)

Cik Suheela said...

Myra - tahuuu takpe, malas la kan kdg2.

Yousof said...

Bedak nipis adalah jauh lebih cantik berbanding bedak asas yang teball. ;P

Selamat membasmi kemalasan ok! hehe


Comel si kecik pakai spek gedabak tu!