Monday, June 25, 2012

Ada sesiapa nak benda free?

Assalamualaikum.

Harini puasa sunat hari isnin. Bukan puasa ganti tau. Puasa ganti dah habis. HAHA perlu ke nak mention kat sini. Hmm, tetibe rasa berdebar plus hepiiii sangat hari ni. Sebab boleh borak dengan sis amoi heaxa dalam facebook. Hik2. Untuk sesape yang rasa nak buat photobooth masa kawin nanti, boleh lah mintak i, benda-benda comel yang korang nak print tu. Kite bagi free je. Sebab memang ada. Lagipun kite memang suka simpan benda-benda comel ni. Haruslahh simpan sebab nak kahwin nanti senang, tak payah cari dah. Hehehe.

Gambar dari google.
Haa, yang macam ni lah lebih kurang. Ada mulut, ada misai, yang gambar burung pun kite hado.
Sapa nak, cakap lah, nanti kita bagi korang. Tapi korang print sendiri la. Hehe.

Macam sedap kan puding triffle ni?? Saya buat bulan lepas.
Macam best sangat bile buat ni, sebab hasilnya sangat kalerful gittu.
Tapi rasanya tak sodap. Serius T_T

Ok lah, bye-bye korang. Doakan saya berjaya esok ea. Doa je tau. Hihih.

11 comments:

Lyaa Suriany said...

nakkkkkkk.
heeehe. boleh tak buat muka tak malu cenggitu

Cik Suheela said...

nak ea..bak lah email..nti kite bagi lyaaa hee ;)

♥DiraSyed♥ said...

nmpak sgt sdap lah puding tuh..pehh ! terbaekk huhu

Cik Suheela said...

Dira - sebenarnye tak sesdap yang awak tengok hihi.

hazanis said...

baru nak cuba yang puding tu..lapor sgt nie..:(

een said...

sebenarnya dah ada..tp nak jugak..huhu email noor_een86@yahoo.com :) salam perkenalan

aida-myasara said...

dengan rasa tk malu nye kita nk jugak...
email rohaida_z_83@yahoo.com

Anonymous said...

Nak jugak bole? yikoo_1812@yahoo.co.uk
Thanks!

anje burhan said...

salam..nk soft copy blh??

anje burhan said...

salam..nk soft copy blh??tq..:)

anje burhan said...

salam..nk soft copy blh??anjeburhan@gmail.com...tq