Wednesday, February 29, 2012

Persiapan Kahwin

Assalamualaikum.


Setelah 27hari privasikan blog. Saja je. Emosi rasa macam nak sorok bawah jambatan. Biasalah kan, perempuannn. Tiap-tiap bulan datang bulan mengambang :p Harini rasa nak public kan balik. Eheh.


Ini bukan pasal weding preparation i, tapiiii ini adalah wedding preparation kakak i ye. 31 March ni. Jemputlah datang. Jemput-jemput ayam je tauuu.


Lipat-lipat kotak.

Terliur tak?? Hmm, amik lah satu.

Dimana ada cekediss, di situ ada Fathurrahman.

Sekarang ni, tinggal baju family yang seragam ala-ala boria tu, tak siap lagi. Nak beli tudung saji yang matching dengan baju boria tu nanti, pastu nak beli guestbook kat kedai buku. Tapiii, kat mana ada jual buku besar kulit keras ek?? Huhu. Buntu-buntu. Pastu kan, nak print kad untuk guest bukan islam. Emm apa lagi ek?? Beli kasut murah-murah. Perlu ke?? Kakak haku je yang kahwin kan?? Sobsob. Lepasni, takde kawan lagi nak borak-borak time tido malam. Kena tido sensorang sampai lah dah sampai jodoh. Huwaaaa, kena kahwin cepat ni ;p

Esok, topeks balik dari umrah. Semoga selamat sampai ke Malaysia. Ya Allah, dah dekat 2 bulan tak jumpa. Sobsob. Nak uat acane kannn. Percintaan jarak jauh. Semoga jodoh kami dipercepatkan. Aminnnnn Ya Rabb. Dan cepat kaya (Perlu ke?Hiks) Aminnnn ;)

Tudung ala-ala alas meja, ex bos kasi. Kah3. Macam makcik-makcik gittu.

2 comments:

cik ETTY said...

wah sdapnye coklat. ala igt awk yg nak kwen td. hee :P suspen tol td. hik3.awk comel :) smoga kekal abadi ngan ur syg taw :) hee.sy pon pnh PJJ ni. percintaan jarak jauh. kene byk sbr taw:)

Cik Suheela said...

hehe thanx etty..PJJ mmg byk dugaan kan..tapiii kite kena cool je..ehe ;)