Tuesday, January 31, 2012

Yana Samsudin artis comel yang berbakat besaqqq

Tajuk entry memang panjang ye uolsss. Semoga yana samsudin bace entry ni. Hiks. Kitaaa sebagai orang johor haruslahhh sokong artis kelahiran johor. Hidup orang JOHOR!!! Hihihi. I rasa semua orang kenal yana samsudin ni. I sukaaaaa dia berlakon, semua lakonan dia real je, tak plastik macam sestengah pelakon ye kui3.


Tu diaaa yana samsudin kita. Tak pakai mekap pon comeyyyy gittuu ;)


Ok, nak story sikit uols. Mula-mula sekali i kenal kewujudan yana samsudin ni sebagai seorang penyanyi. I start kenal dia since tengok filem hingga hujung nyawa tahun 2004. Dia nyanyi lagu untuk filem hingga hujung nyawa tu. Minat sangat lagu tu, kalau uols nak suruh i nyanyi sekarang pun boleh, i ingat lagi youuuu senikata lagu tuuu. Pastu, i kenal dia sebab dia pengarah cerita SELAMAT PAGI CINTA. I tengok cerita tu kat pawagam tau uolsss, jangan main-main naaa. Dengan kakak i. Siap keluar-keluar hingus sebab nangis HAHA. Ada kapel yang duk depan i time tu pun, awek dia siap nangis kesat-kesat air mata kat baju boyprengg dia lagi. HAHAHA.


Then, nampak pulok dia berlakon cerita ADNAN SEMPIT, bertambah lah sukaaaa, sebab tengok dia macam sooo sweet je. Comel-comel macam kanak-kanak riang je. Lagi-lagi tangg lesung pipit tu hikhiks. Pinjam lesung pipit yana boleh tak? I takde lesung pipit la, lesung batu je den ado.


Semoga yana samsudin terusss sukses dalam karier lakonannya. Mari kita sokong industri filem Malaysia. Pi wayang tu jangan asik tengok cite omputeh je. Jadilah macam i, pegi tengok wayang dengan boypreng cerita melayu je tau. Bagus tak bagus tak? ;p


I tengok sumpahan kum kum kat wayang minggu lepas. Sempat lagi capture gamba fezrol khan. Comel kannnn ekekeke.

Adnan sempit II dah nak keluar. Haruslah pergi tonton bebehhhh. Hiks.

Haruslahh makan nyamnyam kalau lapar :p

Ok bye. Chow chin chau.

3 comments:

NurIzza said...

kita pun yana s. dia sangat2 comel.. suka dia belakon kat bini2ku ganster~~~

.izzati liyana. said...

kaitan nyam nyam? haha.

oh, yana ni johor eh. xtahu pulak. mulut dia mesti nak macam dalam gambar tu setiap mase. haha. comel je. ala, org name yana ni selalunye memang comel2 belaka. ye tak? :D

zati embong said...

wahh hebat2..tp dgn rambut mcm 2, dia mmg super duper comel!