Sunday, January 1, 2012

Entry pertama 2012

Assalamualaikum.


Rasanya baru je 2011 kan? Masa hujung 2010, i terkedek-kedek nak cari tempat tinggal untuk final semester, tup-tup dah 2012. Kawan-kawan pun ramai dah kahwin. Habes je belaja, terus je kahwin. Haihhh, bestnyaaa lah kan. I ni, entah kawin ntah idakkk.


Harapan tahun baru, emmm tak nak cite kat sini. Biarlah rahsia :p


Semalam i teman kakak i pegi pilih baju untuk wedding dia bulan 3 nanti. Uolsss kalau nak datang jemputlah. Jemput-jemput ayam je.


I yang dah macam banduan terlepas dari jail.

Baju kahwin kat butik kahwin tu, ok lah. Cantik-cantik semuanya. Tak ada yang patent zaman tok kadok punya ok. Semua kebaya terbaru. Design butik kahwin tu pun leh tahan hebakk, kelassss. Kalau mekap dia ok, nanti i kahwin pon nak amik kat situ lah. Ewahhh, kawin ke hakuuu?? ;p

Sebelum tu, kita makannnn dulu. Ini adalah mee rebus yang GAHHHH presentation nya. Tapi, rasa dia biasa-biasa je.

Jadi, i cuma berharap tahun 2012 ni, semuanya bertambah baik. Baik dari segi kewanyan, perangai, akhlak, semualahhh. Hewhew. Skema kan :p I juga berharap, i dapat kahwin cepat sikit. HAHAHA.

Selamat tahun baru kawan-kawan. Ok bye!

5 comments:

sya hassan said...

semoga cepat2 kawen ye.. jgn lupe jemput i taw.. hihi *mukatakmalu

Cik Suheela said...

hihi wokeh..pasti jemput..heee~

Vitamin for beauty said...

hye, singgah sini.
saya ada menjual vitamin untuk kecantikan kulit.
berkesan dgn harga yang berpatuta.
:)

Mya said...

ya presentationnya sungguh gah hingga mampu membuka selera huk

ps: sory mya lama x berkunjung sobs...

.izzati liyana. said...

selamat tahun baru! even da masuk bln 2 pon kan. hee. sorryla tak sempat nak menjenguk sebelum ni. busy. and semoga cepat kahwin. :)