Thursday, December 1, 2011

Tahun depan dapat lagi seorang abang ipar.

Assalamualaikum.


Hai korang. Lama i tak update blog. Sebenarnya i tak bz mana pon, cuma ada lah, beberapa hari yang lepas i bz sikit. Keje, then nak resign lah. Huh, macam-macam i ni. Tapi takpe, i tak kisah pun, ada hikmah i resign. 


Oleh kerana, kakak i dah nak kahwin bulan 3 tahun depan, i plan nak tolong dia sikit-sikit. I surveykan, mak andam yang mekap cun, surveykan harga photographer. Bab photographer ni i nak komen sikit. Memang i geram dengan photographer sekarang yang harap ado kamera gedabak, pastu cas harga mahal-mahal, walhal hasil edit tak seberapa pon. Huiiii, geram eden. Kalau mahal tapi hasilnya cun, memanglah berbaloi kan kan kan?


I plan nak buatkan guest book. Memang terlebih rajin kan i ni?wakaka. Untung lah dapat adik yang sangat membantu seperti i ni :p


So, survey punya survey, antara photographer di JB yang menjadi pilihan hati i (bukan pilihan hati kakak i) ialah:



Sebenarnya i saja list sket, untuk membantu uolsss yang dah nak kawin. Selain itu, membantu i juga yang bakal berkahwin nanti. Ye idakkk?? Mungkin list ni akan membantu i tiga tahun lagi kot :p

Macam-macam plan yang i nak buat. Tapi entah jadi ke idakkk kui3. Yang penting i bersemangat ni, sebab dulu-dulu akak sulong n akak second haku kahwin, haku tak dapat tolong prepare apa-apa pon. Maklumlah, time tu i budak hingusan lagi. Sobsobs.

Lawakan guest book ni? Simple je. I tak suka yang penuh bunga-bunga tu hewhew.

Ni pon lawa jugak, letak kerongsang sebijik kat tengah-tengah.

Mungkin i boleh cilok idea letak huruf gedabak kat atas meja guestbook nanti. Hiks.

Terima kasih encik google sebab bagi i idea yang gedabak untuk majlis kahwin kakak i nanti :p

Selamat hari khamis semua! Dan jangan lupa baca yassin sebab hari khamis malam jumaat ;)

10 comments:

Sabrina said...

wah best nye! seronok dpt tlg org2 terdekat kita dgn majlis besar dieorg.. sy family kecik..sy lah anak pertama..xde experience lg tlg2..hehe..tlg diri sendiri je la...

Cik Suheela said...

hehe takpe2..skrg dah senang..bkk je google, mcm2 ada..kannn hee ;)

NurIzza said...

ader satu tue leh wat gus book kat tenet.. bayar mahal sikit ar.. tapi hasil mmg cun gler.. book tue seblah cam pic pengantin.. seblah leh wish2 ar..

zulhilmi tempoyak said...

nice2...

anda tu ble lg...??

nnt jemput la na...hahahak

Anonymous said...

ela dh keje then resign?? nape? #tetiba je kan

~teha :) <---ingt lg x? hehe

Benrauf said...

Kahwin...$$$$$$ oh tidak!

Cik Suheela said...

NurIzza: hehe mahel la..nak buat sndiri la huhu

Cik Suheela said...

zulhilmi tempoyak: haha yela tempoyakkkk ;p

Cik Suheela said...

teha: huhu tula mcm2..emm nti gtaw..kat cini PNC heee..

Cik Suheela said...

Benrauf: kaka le yg kawin kui3