Wednesday, November 16, 2011

Wordless Wednesday #5



Lokasi : Jusco Taman Universiti

Hik2, kelaka tengok mamat ni pegang 'Counter Closed' kat punggung dia. Kalau ada macik-macik tak nampak dia pegang apa, mesti macik-macik beratur belakang dia :p

11 comments:

Sabrina said...

hehe..i pernah keje jusco dulu as cashier... die sepatutnye menghadap ke belakang so kalau ada org beratur leh la die trus ckp kt customer sbb kaunter tutup ap tukar shift...

jusco taman u? u org johor ke? wah! kalau ye..org sekampung ni! hehe!

Cik Suheela said...

hehe yeke..alamak, sekampung ni..hai org kampung heee ;)

zulhilmi tempoyak said...

klu blakng dye...rugi la makcik tu..

hahahak

say to easy=) said...

haha..comel2

Cik Suheela said...

tempoyak: haha rugi sebab dia takkan bg makcik tu dok blakang dy kah3 :p

Cik Suheela said...

say to easy=): haha comel kan ;p

Ika said...

hahah. :D

Cik Suheela said...

ika: hahaha

sya hassan said...

haha.. lucu seyh.. tapi comey je mamat tue pegang cenggitu.. keh3

Amanina Sofea said...

kt jusco jela yg ade org mcm nie..lwak2 :)

W said...

why not pegi ke depan terus. mmg kena beratur eh? hehe