Tuesday, November 8, 2011

Kalau Perempuan gaduh dengan future husband nak buat apa??

Kenapa saya tulis ini entry, sebab saya sedang gaduh dengan future husband, dan berharap boleh bagi tips kat uolsss HAHAHA. Saja pakai title "future husband" sebab nampak macam "baik" sikit kif3. Tak gituuu? ;p


Ok, macam biasa kalau i sakit hati & gaduh je, perkara pertama ialah:


1. Aku OFF je hp. HAHAHA. Sape selalu buat? Bukan nya nak buat orang lain sakit hati, tapi untuk redha kan jiwa yang sedang marah membuak-buak. Betul tak betul tak? Sape yang selalu buat mesti tahu. Kalau ko ONN hp time tu, ekau bajet-bajet boleh setel masalah time tu jugak ke?? Idakkkk nye.


2. Aku tak sukaaaa reply msg time tuuuu jugak. Tunggu le sejam dua. Tunggu redha sikit marah. Then, baru reply. Ekau ingat senang nak redha kan hati? I cubaaaa nak bersabar tauuu. Kalau tak, kang reply time tu jugak, macam-macam maki hamun kelua dalam msg. Tak caye tips ni?? Try lah buat, pasti bahagia hati korang :p


3. Keluar umah beli cekediss. Cekedis kat sini bermaksud aiskrim. Tadi, i kelua p kedai beli eskim magnum classic tu. Sedappp youuuu. Korang yang tengah bad mood, boleh lah beli eskim ni sepeket. Jangan berpeket-peket, nanti gemok sendiri susah hati sebab tak kawen lagi hiks ;p


4. I suka menari dance pad. Bukak lagu laju-laju sikit, biar kaki hang berlipat-lipat kih3. Pada i, menari kat dance pad selain boleh lupakan kesedihan, ia juga boleh buat korang makin fit & selim melim. Amacam?? ter influence tak? :p


Lain-lain korang boleh fikir sendiri :p


Kita layannnnn. Sobsob.


p/s: sedihla, muka makin hitam berjemur tengah panas :(

4 comments:

IEQAH said...

ohhh you lain sikit dari i.. ieqah sukaa settle kn cepat..ieqah mudah nk marah jugak tp cepat kembali asal :)

Cik Suheela said...

heee kite xsame lah kan..mesti ieqa ni penyabar orgnye.. :)

NurIzza said...

len ar kita suheela.. kita suka cepat2 setel.. tak suka off2 hp.. lalalalla...

Cik Suheela said...

kte tak serupa ghupenye hik3..