Wednesday, November 2, 2011

Hari memakai jubah biru gedobos

Assalamualaikum uolsss.


Lama sungguh i tak bukak tenet ni. Kui3. Macam biasa harini baru terhegeh-hegeh nak cite pasal hari konvo haritu. Konvo kite 29 oktober haritu, tapi kena amik jubah konvo 26 oktober. Taknak cam awal gittew. Kenalah i menapak pi uitm shah alam tu 25 oktober, iaitu pada hari jadi i sobsosob. Naik bas seorang diri. Tiba dihari mengambil jubah, i datang pukul 10.30 pagi, bajet-bajet macam dah awal lettuw, rupanya akulah dikalangan manusia yang terlewat. Punya lah ramai manusia nak amik jubah konvo kat uitm ni, ade lah dalam 7 ribu orang kena amik jubah pada masa tu T_T


Ramai gila manusia nak amik jubah gedobos.

Kita amik gambo dulu ye.

I bajet taknak senyum nampak gigi masa atas pentas tu. Tup-tup terbahagia sangat pulak kan. Ternampak gigi lah pulokk. Hiks.

Berjubah gedobos. Jubah ni saiz xs tapi masih gedobos-gedobos gittew. Sampai i nak naik pentas tu, ada staff gelak kan i, kenapa jubah you ni gedobos sangat T_T

Dengan mak & abah :)

Mak i macam datin-datin gittew :p

Ramai kan manusia kat uitm ni T_T

Campak topi sorang-sorang atas jalan tar. Sobsobsob. Kesat hingus :(

Disebabkan ramai sangat manusia konvo kat uitm shah alam ni, i nak jalan susah, nak amik gambo banyak-banyak pon susah, dan telah menCAIRkan mood i nak amik gambo banyak-banyak time konvo. Sobsobsob. Tak amik gambo kat studio pon. Huwaaaaaa :'( 

Ok lah bye korang. Selamat malam :)

8 comments:

Myza Sam said...

hooray sudah konvo :)

tahniah !

Cik Suheela said...

heehee thanks miza :)

JaJa'Z said...

tahniah dik..teringat plak kenangan thn 2002 akak dulu...pakai jubah gedoboh gak..heheh

NurIzza said...

tahniah sayang dah konvo!! tak dapat pun jumpa ella.. budak2 klas tak ramai pun jumpa!!!!

Cik Suheela said...

JaJa'Z: hik2..thanx akak..tulah kak, jubah tu mmg gedobos kan sobsob..

Cik Suheela said...

zatul: tulah, xjumpa pon kan..aku jumpa hang masa nak mintak tlong betulkan topi tu je hik2..tahniah gak zatul! ;)

SHaRKFiQ SSM said...

untunglaa dh konvo.. hehehe..
btw congrats~..

hmm, gambar atas pentas tuh smart r, ak pnye gamba muka xsmart, sbb terlebih senyum smpai mata tertutup~ ;(

cmna bleh jd cmtu pn wo bu zhidao~

Cik Suheela said...

laaa yeke??xpe2..walopon gamba ko tak smart, tapi result ko tetap gempak gitu hik3..kelas pertama tuuuuu ;)