Tuesday, October 11, 2011

Saya adalah perempuan terperap

 Assalamualaikum.


Hai korang. Buat apa tu? I macam biasalah. Duduk rumah je, terperap, tunggu laki masuk minang kah3 :p I plan nak keje kat kl lah, rezki macam takde je nak keje kat jb yang indah ni kui3. Sekarang tengah nervous ni, nak amik jubah konvo 26hb ni hihi. Rasa macam tak sabar gituh, nak pakai jubah impian semua student universiti hik2. Berpenat lelah i belajar accounting 4 tahun, akhirnya habess jugak. Ekceli, i bukan study sangat pun, banyak main jeeee, kalau belaja pun takde nye target hakuuu nak cemerlang, cuma nak lulusss aje ;p


Hobi i sekarang ialah memerap dirumah. I bukan macam jenis orang2 pempuan yang suke hengaut-hengaut dengan kawan-kawan tuuu, i lebih suka duduk umah tengok tv dengan family, gosip dengan mak. Kalau keluar pun mesti nak dengan mak. Hihi. Kalau ada reunion lagilahh haku tak pegi, malehhh, takut-takut jumpa kawan-kawan yang lama, nak suh jadi downline2 pulak lah, macam bisness downline ni, nyampahhhh hakuuu. Menipu je semua tu, mana ada duit beribu-riban boleh dapat dengan sonanggg?? Lu pikir lah sendiri hewhew.


Mak abah & I yang comel :p

Macam biasa, hobi tgkap gambar dimana-mana saja kui3.


So, korang yang suka merayap dengan member-member tuuu, bek lah hentikan mende tak berpekdah tu. Kalau memang uolss duduk dengan member-member tu takpe lah, mmg WAJIB merayap dgn member-member HAHA. Kalau uolsss duduk dengan family, baik utamakan family. Kawan2 tu boleh keluar sekali-sekala, tapi takyah lah selalu, kawan2 ekau tu sbnrnya nak pau duit ekau ajo :p


Renung-renungkan & selamat beramal. Hiks.

6 comments:

shedameor said...

haha. samelahh. sheda pon taknak kua sebab sheda kaya. nanti kawan pow duit. kui3

Ct Kamila said...

ai pon da jadi pompuan terperap nih..aduhai...

Cik Suheela said...

sheda: kaya??wow..kualah dgn i :p

Cik Suheela said...

ct kamila: sama youuuu...calet sikit ;)

NurIzza said...

dah apply keja kl ker?? meh ar samer2 dok kl.. huhu.. dok umh sewa pun terperap jer balk keja pepagi sampai umh malam terus tido..

Cik Suheela said...

zatul, hang dok mana kat kl???nak sewa sesame leh hihi..