Monday, October 24, 2011

Happy Besday to me :)

Assalamualaikum.


Rasa macam dah lama tak merapu kat belog. Di kesempatan ini, i rasa macam nak wish happy besday kepada diri sendiri. HAHAHA kesian kan i? Wish untuk diri sendiri, macam desperate sangat. Kif3.


Ekceli harini i happy sgt, sebab apa? Sebab harini i lulus jpj test setelah kali ketiga amik youuu. Dasyat youuuu. Ganas pompuan ni bawak keta kat litar, semua tiang i langgar :p Nak jadikan cerita, tadi amik jpj test kali ketiga & FINALLY aku lulussss jugak. Terima kasih sangat-sangat kat cikgu talib sobsob. Cikgu banyak ajar kite, bagi kite konpiden bawok kete sebab kita punya keyakinan sangat rendah sebab kaki hakkuuuu tak sampai tekan minyak & clutch, sampai kena letak bantal kat belakang tempat duduk baghuuu sampai. Sedih kan sedih kan?? Dan bantal mak aku tu, sangat berharga, aku guna dari awal belajo keta, sampai la dah lulus & akan guna sampai aku bawak kete sendiri p pejabat :p Thanks mak kikiki.


So, kiranya lesen memandu yang sah adalah hadiah besday i yang paling bermakna tahun ini ekeke :)


Comel kan besday party i? HAHAHA tipu uolssss. Ini adalah gambar ihsan google. Tetibe i dapat idea nak decorate macam ni jugak masa besday si kecik Fathur tu tahun depan.

Jemput makan, amik sorang satu je eh :p

Harapan tahun ni boleh la tinggi lagi 3cm :p

p/s: tak sabar nak amik jubah konvo lusa :)

8 comments:

iza said...

Assalam..
Happy belated birthday...

saharinasaharudin said...

snggah blog sis cantikss ;)

NurIzza said...

hepi belated besda yang..

sya hassan said...

salam dear.. heppy belated besday.. may Allah bLess u always.. :))

btw.. congrats da lulus test jpj.. cik gebu pon nak bikin lesen gak lps spm.. wish me gud luck.. hehehe

Cik Suheela said...

iza: thanks iza :)

Cik Suheela said...

saharinasaharudin: thanks awak yg comel :)

Cik Suheela said...

zatul: thanks zatul ;)

Cik Suheela said...

sya hassan: hee thnks sya..sya mesti boleh punya lah :)