Tuesday, October 4, 2011

Fathurrahman dan upinipin

Assalamualaikum.


Upin ipin ni memang kartun faveret anak buat i. Kalau duk umah ni, tak sah kalau tak bukak cerita upin ipin dalam sehari. Kalau i tukauuu channel lain, dia meraban hape ntah, mengamuk tak tentu hala. Kui3.


Pagi upinipin, tengahari upin-ipin, malam sebelum bobok pun upinipin. Aisehh man.


Time ni dah pukul 1 pagi kot. Dia boleh hentam buat muka kasihan kat i nak pinjam laptop. Nak tengok upinipin lettuwww.

Botol air pun nak yang cap upinipin. Menci aiii.

Kesimpulannya, disebabkan Fathur suka upinipin, hakuu punya masa nak men laptop dah limit. Ciss.

Tapiiii. Kadang-kadang hakuuu join jugak tengok upinipin. Semua episod i dah khatam kot. Hebat tak? :p

Bubuiii.

10 comments:

shalina said...

hebat ! hee
cuba ajar die tengok boboiboy plak ! heee . bestt :D

Cik Suheela said...

haha tu pun dy suka tgk gak shalina..tapi tak berapa kui3..

emy zulaiha said...

memang la macam tue.anak buah emy..sume nak gambar kereta..seluar dalam pon kene carik gamabr kereta. kalau tak tak nak pakai.haha

Cik Suheela said...

haha dasyat sungguh ank buah emy..smpai sua dlm pon ada kriteria nyee KAH3..lawak kan bebudak ni hehe

miratun madihah said...

pergh sama lah dgn ank buah kita,kaki upinipin,ben10 semua tu.haha

Amoychanteks said...

bebudak lagi kan. semua mcm tuh. nanti dh besar, xnk lgsg pkai yg katon2 tuh..

Ku Azhar said...

comel!!!!!!!

Cik Suheela said...

miratun madihah: ben10 brg2 dy mahal sikit wooo hik3.

Cik Suheela said...

Amoychanteks: tahuuu takpaaa. bazir jaa.

Cik Suheela said...

Ku Azhar: Fathur mmg comelll bangettt ;)