Monday, September 19, 2011

Tiada yang lagi best dari old town white coffee 3 in 1

Assalamualaikum.


Tiada apa yang lagi best daripada meminum old town white coffee setelah penat bekerja seharian *ewahhh cakap macam pompuan dah bekerjaya je kan??erkkk Sebelum tu, mandi lulur lepastu bilas dengan air suam (kat rumah korang mesti hadee water heater kan??takyah susah-susah masak air kih3) Lepas mandi terusss minum old town white coffee. Syokkkk bebehh.


Yelah, makkk malassss nak pi minum luar, beli 3 in 1 pun ok ape?? Sebenarnya tujuan tulis entry ni untuk bagitahu yang old town white coffee ni sodapppp. Tak ada gantinya wa cakap lu. Siapa penggemar white coffee mesti cakap old town ni sedap punya lah ;)


Tapi malangnya semalam stok old town hakuu habesss, terpaksa pi kedai runcit beli yang cap APOLLO je. Rasa cam hampehhhh. Kecewa i T_T


Kalau minum oldtown je senyum sampai ke telingaaa. Kalau kopi cap apollo je nanesss sampai tertelan hingus T_T

Comel kannn mug spongebob i kih3.


Beza kannn uolss? Old town manyakkk buih-buih. Gebuuuu je.

The moral of the story, old town white coffee tetap dihatikuuuu.


Macam biasa, nak kena ada muka budak ni kalau akhir cerita, keh3 :p

p/s: kawan-kawan doakan i cepat kaya ea kah3 :p

27 comments:

zati embong said...

jat suka yg hazelnut.wangi.hihi

Cik Suheela said...

yg perisa hazalnut pun kte penah cuba gak..sedap kan.. ;)

♕ Mr.IX ♂ said...

xpernah dgr pn instant kopi Apollo ni..

Cik Suheela said...

heehee ada lah..tapi tak penah ada iklan kat tv ;)

Mya said...

xpenah lg minum oldtown white coffee yg 3 in 1. slalu minum kat oldtown je hee. kena cuba ni! before tis kalo tingin minum coffee kt umah juz layan nescafe je huhu

Cik Suheela said...

nescafe pun not bad..tapi...old town 3in1 lagiiiiiiii best (cam myvi :p)

dylla fadzil 小草莓 said...

nnt boleh try jugak hehe :D

Novelgurl said...

sy x suke heheh..

haha..ok.sy doakn awk cpt kAya amin XD

CIK JATT said...

sis tak minum coffee. tapi hubby suka. memang terbaik. selalu gak tengok dia beli

aniswany said...

LEPAK OLD TOWN LAGIK BESTT ! FEEL MCM NOSTALGIC SAJA . OK DH MELEBIH =.= HIKHIK

Ecah Ecot said...

dh lame x minum cofee..hoho

zOeY zAu YaH said...

nikmatnya =)

zulhilmi.tempoyak said...

bli la se besen tros..

kn sng...

hihih

Nica said...

ok lepas ni terus nak try white coffee oldtown punya.. hehehe..

bukan nak minum air tu, tapi nak buih je.. boleh tak camtu.

-.-'

Khuzrin Kamarudin said...

Suka beli instant milo.. malas bancuh air... telan je serbuk milo tu... hahahahha..

ade2mama said...

ny law kt asrama ny..bli 1 pack harini..mggu depan abis la ny eheehe

azalia hjsalleh said...

wow suka minum kopi ye
kita x minat ><
pg2 bese minum milo or air sejuk je

say to easy=) said...

pasnie leh jd model old town white coffee nie

Cik Suheela said...

heee korang try lah minum oldtown..best..doakan sy cepat kaya pleaseeeeee~~ ;p

Amoi MiyaSya said...

minat jugak dengan white coffe , but seems like coffee have higher caffeine , so , kena control skit. ;)

nazirulhazwan~ said...

nescafe la, buih buih halus.halussss

Un Phat Lee said...

susu nespray sedap lagi.hehe

TwIstiEs*meSti Mau* said...

kelas kau jah...haha

Cik Suheela said...

amoi: yeke..tulah, bace kat tenet kafein buat kita byk selulit..huuuu serammmm

Cik Suheela said...

hazwan: haha taknak..nti i jadi botaksss kah3 ;p

Cik Suheela said...

phat lee: susu tak sedapp maaa :P

Cik Suheela said...

twisties: haha ni bukan ribenaaa youuuu :P