Tuesday, September 27, 2011

Kelebihan labu kepada liang roma kulit muka

Assalamualaikum.

Liang roma korang besar-besar tak?? Kita punya liang roma dulu besar-besar sampai kan muka amatlah berminyak bila waktu petang. Time tu bila amik gambar je, mula lah "muka hakuuuu paling bersinar-sinarrrrr dari yang lain dalam gambo tu" T_T

Korang ada masalah yang sama tak?? Kalau ada, korang boleh cuba masker labu. Buat sendiri boleh, beli kat kedai pun boleh. Tapi, kalau buat sendiri lagiiii best sebab jimat sangat. Kalau korang beli yang dah siap, ingredients dia banyak. Bukan buah labuuuu je dia letak. So, lagi effective kot. Untuk kami, kami beli yang dah siap jaaa. Dah pakai 6bulan++ tapi masih tak habessss lagi. Haaaa jimat kannnn uolssss?? Hiks.

Ni lah masker yang i pakai.
Masker labu yang berguna untuk mengecilkan liang-liang ghomaaa.

Lelaki pun boleh pakai masker ni. Amoi yang jual tu yang kata.

Dah nak habess lah pulokkk.

Dan hasilnya amatlah menakjubkan.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

MUKA ANDA BAKAL MENGEMBANG MACAM INI
T_T

Hee, gurau jeee. 

Setelah 6 bulan++ guna. Liang roma lebih mengecil.

p/s: Berminat nak beli?? Kalau nak, i boleh belikan. Email kat sini yeaaa suheela2510@gmail.com

28 comments:

SoLy SoLicious said...

cm menarik :)

cik ETTY said...

wah dear. comell u :)
berkesan eh. price dy bape?

Cik Suheela said...

SoLy SoLicious: mmg menarik youuuu

Cik Suheela said...

cik ETTY: berkesan sgt kat kita..halamak tak hengat..dlm 20 camtu kot :) nnti dah hengat i inform you ehh..

Myza Sam said...

wah lawa la muka cik shushi . macam licin sahaja , nak gak try . berapa eh ? rm 20 eh , macam nak ? kalau rm 20 inform Myza eh . .

Cik Suheela said...

myza: nak ke?nti i kompem kan dgn amoi moi tu..kalo da kompem nt i email u eh dear ;)

Cik ira said...

nk try jugakz ler.... nt pape hal leh tgur kt blog kay... comey la awok ni...

Run Away said...

nice......./salam kenal...;d

Hana Soffelia said...

Wah..menakjubkan lah labu ni. Bersih kulit u. hehe ktne jual?

TwIstiEs*meSti Mau* said...

pakai minyal tu,,nampak licin je kulit tuuu...haha

Amoi MiyaSya said...

wahh ! sempat lagi promote ehh ? btw , kiter cam ade mse je nak buat sme tu :P

zOeY zAu YaH said...

harga? hehe..

Nafisah Ruslan said...

benda ni wangi x? hehe

Cik Suheela said...

Cik ira: wokeyyy, kalo dah kompen price, kte impom kat blog ea heee..thnks,sbnrnya biasa je..xcomey pun hehehe..

Cik Suheela said...

Run Away: salam kenal juga..nice to know u ;)

Cik Suheela said...

Hana Soffelia: kita beli kat kedai jepun..tak ingt lak nama kedai tu ape..huhu lupaaa

Cik Suheela said...

TwIstiEs*meSti Mau*: minyal???apaaaa tuuuu?kifkifkif

Cik Suheela said...

Amoi MiyaSya: hahaha takpe2. buat sndiri lagiiii bagussss maaa

Cik Suheela said...

zOeY zAu YaH: lupa lah yang kui3. nti dah kompem, i buat iklan besar-besaran di blog ni hekhek

Cik Suheela said...

Nafisah Ruslan: wangiiii. bau labu+perfume sikit heeee..^^

Cik TeN10 said...

a`ah la.. muka i mmg berminyak !! kt farmasi leh dpt tak masker ni?..

Cik Suheela said...

tak sure pulak sbb beli benda alah ni pon kat kedai kosmetik made from jepun smua...best..hik3

Fifi Syafirah said...

eee bestnya, liang2 roma i makin teruk skrg ni. Ada jual kat mana ye?

Cik Suheela said...

ira, tak igt nama kedai tu..tapi kedai tu mmg jual semua brg2 pnjagaan kulit dr jepun..kte beli kat batu pahat..kat jb mybe ade kot kat mall2, tak sure nama kedai dy ape..huhuk

ayu jue said...

ela..ok ke pakai ni?nak jugak kulit chantek cam ela..hehe...how much?

Cik Suheela said...

ju, tak igt lagi harga dy, lama dah beli benda ni huhu.

Anonymous said...

salam...sy cm berminat je nk beli..awak jual x??huhu..kulit muka sy dah makin teruk..besar gedabak liang roma terbuka.huhuhu

Anonymous said...

salam ..sy sgt2 berminat ni..awak da jual x??muka sy makin teruk besar gedabak liang roma ni terbuka..huhuhu