Tuesday, September 13, 2011

Kalau tengah sedih, korang boleh la ke belog pak rodi

Assalamualaikum.


Harini adalah hari paling sedih buat i. Kiranya harini memang korang kena pakai baju hitam, berkabung untuk i. Mana tak sedihnya, mula-mula company yang i buat internship dedulu tu *takyah gitahu lah der, nanti aib pula dah kompem yang i dapat keje kat situ, tup-tup cancel pulak kan. Tak cam senang je cancel kan i, padahal dah kompem tu hari --"


So, bermula lah episod sedih aku, dimana pengangguran akan terus berlaku T_T Sedih siyottt. Takpelah, keje lain pun melambak kat luar sana. Haku cari ler keje len.


Bila sedih-sedih ni, i nak rekemen kat korang, baca lah blog AYEEM AYAM yang lagi satu ni haaa, PAK RODI. Kompem nak terkencing-kencing seluar kalau baca. Lawak tak boleh blahhh pak rodi ni. Si ayeem ayam ni, otak dia bergeliga. Ade je lawak baru ekau ye.


jimbit??HAHAHA.


So, apa lagi, mai lah baca blog pak rodi ni. Tapi si ayeem ayam ni jarang hapdet blog pak rodi dia ni, sibuk dok hapdet ayeem ayam dia jaaa. 


Assalamualaikum :)

30 comments:

H.J said...

hoho..syarikat apa la yang sukasuki main cancel je..

Ct Kamila said...

wahhh..boleh g jenguk ni.. hehe

Lyaa Suriany said...

haaa boleh p terjah.
thnks babe

Cik Nut said...

hehehe...kite dah follow awk taw :)

ade2mama said...

heheh byk kartun heheh..
lawak2 hhehhe
tq:)

Mya said...

okay nak kelik laju2 ke belog beliau hee

NurIzza said...

kita pun tgh sedih!!! waaaaaaaaaaaaa.

nik farina aishah.... :) said...

banyk lagi kejeee..berusaha tangga kejayaan sis .. heee :D

Ayeem Jemain said...

hehe memang bizi sikit. dah sambung study lagi lah terbiar blog pak rodi tu :(

Akim Iqbal said...

Lawak terkencing-kencing. Har har har

diana said...

tak pe...
rezeki ada dimana2..
semoga dapat kerja lain nanti..:)

Benrauf said...

Good.

CIK JATT said...

takpe. insyaAllah ada rezeki kat mana2 nanti. yang penting, usaha dan tawakal k!
nanti akak terjah gak blog nih

SoLy SoLicious said...

bersabar ye :)

kura said...

femous si ayam ni kan haha

Cik Suheela said...

H.J: syrikat nya RAHSIA..tak baik pula gitau disini huhuhu

Cik Suheela said...

Ct Kamila: kena jenguk yang sbb lawak hihihi

Cik Suheela said...

Lyaa Suriany: haaa terjah cepat..hehe

Cik Suheela said...

cik nut: thanks dear..

Cik Suheela said...

ade2mama: pandai melukis si ayeem ayam tu hi3

Cik Suheela said...

Mya: cepat klik hehehe

Cik Suheela said...

NurIzza: nape ko sedih zatul??huhu sama lak mood kita kan..

Cik Suheela said...

nik farina aishah.... :): thanks dear..doakan akk ye :)

Cik Suheela said...

Ayeem Jemain: tulah. tgok lama tak hapdet. heee takpa2 study elok2 ;)

Cik Suheela said...

Akim Iqbal: kalo da kencing p cebok har3 :P

Cik Suheela said...

diana: aminn....doakan yaaa.. :)

Cik Suheela said...

Benrauf: thanks..

Cik Suheela said...

CIK JATT: thanks cik jatt :)

Cik Suheela said...

SoLy SoLicious: akan bersabar huhuhu thanks

Cik Suheela said...

kura: dia mmg famous amous ni heee :)