Tuesday, September 6, 2011

Aidilfitri tahun ni yang tak best.

Assalamualaikum semua.


Macam mana dengan hari raya korang? Mesti meletops kan korang. Hari raya aku tahun ni palinggggg bosanggggg hang tau dakk. Aku hanya dapat duk umah je. Orang datang berduyun-duyun sangat. Sampai demam aku dibuatnya. Sekarang ni tengah demam, sakit tekak yang amat sangat, dan hingus meleleh sampai kaki(tipu).


Buat pertama kali nya raya pertama, no bb cream & no bedak mabelen, ataupun eye shadow tebal2 wakaka. Baru rasa muda remaja kan :p


Lu tengok, wa raya kat sekudai paradeyyy je. Sadisss kan.


Wajibullghunnah ada gambar tebiat begini kalo raya. Untuk mms kepada boyfren2 semalaya bahahahayaaaa :p


Hensem kan anak buah aku. Hihihi.


Beraya umah akak aku. Raya First je wa dapat beraya. Raya seterusnya wa duk ruma aje waaaaaaa T_T

Hari raya memang tak best. Puasa lagi best.

Assalamualaikum.


Tapi yang bestnya, dapat duit raya lagi. Walaupun umo dah lanjut, duit raya berkepuk-kepuk wa dapat. Alhamdulillah :')

18 comments:

zati embong said...

salam aidilfitri cantik!

hihi,jat raya 1st je meriah,lepas 2 jat bntai tdur je.

Cik Suheela said...

heee..slmt hari raya gak.. ;)

FatinFirdaus said...

btol3..raya taon ni agak xbest..

aniswany said...

SELAMAT ARI RAYA =)

*JELES DPT DUIT RAYA,KITA NIH SEKUPANG PN XDPAT DAH !__!

ghost writer said...

sakit tekak sekali.

sambut tetamu beraya sambil jerit2 aper..haha

delarocha said...

nampak macam meriah je

NurIzza said...

demam ker sampai tak kuar umh??

Mira R. said...

heee. byk ke dpt duit raya? kita dpt sepuloh hengget je. kejot gak ada org nk bagi, walhal dah kerja. keh3. rezeki.

CIK JATT said...

tak mekap pun still cantik:)
sis pun raya tak best sangat. cik 'p' datang time raya, cik abang lak demam sampai.

anyway, sis follow ur blog. selamat hari raya!

Cik Suheela said...

FatinFirdaus: same3 huhuhu..

Cik Suheela said...

aniswany: yeke..sbb dah keje kan heehee ;)

Cik Suheela said...

ghost writer: hahaha tak mungkin lah..sbb minum air batu byk sgt hihihi..

Cik Suheela said...

delarocha: hehehe sbnrnya tak pun huhuhu..

Cik Suheela said...

zatul: aha..aku penat layan org dtg ramai sgt kifkifkif

Cik Suheela said...

Mira R.: awet muda tu..tak nmpk mcm da keje hee :)

Cik Suheela said...

CIK JATT: slmat hari raya jugakkk cik jatt :D

mayra aish♥ said...

selamat hari raya ;)
mayra tiap kali raya kompem pas 2 akan demam+batuk+selesema :p hehehe

Cik Suheela said...

haha senasib lah kita kan..