Thursday, July 14, 2011

Tonton wayang bersama kawan lama.

Semalam dah start bosan-bosan, jadi saya pun plan lah nak p keluar tengok wayang dengan kawan lama. Plan first nak tengok cerita harry potter atau tolong awek aku pontianak. Tapi disebab kan masalah masa, saya pulak kena balik awal, then kitorang decide tengok cerita Mr. Popper's. So far cerita ni memang best. Daripada 5 bintang, saya bagi 4 bintang. Boleh lah wat layan-layan dengan kawan-kawan & family. Lagi pun tadi, saya pergi keluar dengan my friend & anak buah saya yang dua tahun tu, Fathurrahman. So, i bet dia mesti suka punya kalau cerita ada penguin comel lompat-lompat.


Macam yang saya jangka kan, masuk je panggung, Fathurrahman kemain suka lagi tengok penguin tu lompat-lompat. Yelah, budak-budak kompem suka penguin yang comel-comel ni ;) Nasib bek lah kat dalam panggung tu cuma ada 7 orang je termasuk kitorang, so kalau Fathurrahman buat bising pun, takdelah maksu dia ni nak tanggung malu berbakul-bakul :p

Comel kan penguin-penguin tu. Memang lah anak buah i gelak besar dalam panggung tu tengok cerita ni :D

Ini lah kawan lama saya yang comel heee :)

Fathurrahman yang memiliki kaki yang gebussss ;)

Sampai sini dulu ye korang. Jumpa korang lagi, jangan lupa tengok cerita Mr. Popper's. Best! :D

p/s: sakit mata la :(

6 comments:

Ila Mhd Noor said...

ohh best eyh cite ni? nak kene tgk ni ;)

.cqyn. said...

okayy, bess kn citetue? nk g tgk lah !

Cik Suheela said...

ila: tgok lah..best tau ;)

Cik Suheela said...

cqyn: tgok lah..best tgok dgn family n kwn2, gelak2 hee :D

NurIzza said...

sue praktis nak bawak anak ker??? huhu..

Cik Suheela said...

hahaha lebih kurang lah..aku dah pro beb :p