Sunday, July 10, 2011

Selamat Hari Jadi Fathurrahman :)

Assalamualaikum.


Hari Jumaat hari tu birthday my Fathurrahman. Buat sesiap yang baru je bace blog saya ni, Fathurrahman tu my boyfriend. Keh3. Fathurrahman tu anak buah saya. Saya cuma ada satu je anak buah dalam dunia ni :D


Fathurrahman ni baru je 2 tahun. Kalau dalam gambar-gambar yang saye paparkan kat blog ni, kadang-kadang Fathurrahman memang nampak macam budak besar. Padahal baru 2 tahun kot ;)


So, nak di jadikan cerita, hari jumaat tu, kita satu family buat party kecil-kecilan untuk dia. Ekceli tak ada lah party sangat, makan-makan kat kedai tomyam je dan beli kek sebijik :p


Marilah kita layan gambar-gambar dibawah ni ye :)


Birhtday boy :)

Kesian dia tak selesa pakai topi party tu, sampai nangis-nangis nak bukak hihi.

Yang ikan nemo tu, saya yang bagi heee :D kiut tau, ekor dia leh gerak-gerak :p

Esoknya kitorang bawak patur p kfc. Nak belanje dia kfc. Walhal, kami anak beranak yang makan. Fathurrahman hentam tido dalam kfc wahaha.

Ole pocketful. My fav! :D

Si fathur ni men keretapi dengan anak cina mana ntah. Kawan baru ekeke.

Kemain happy lagik dia.

Tu dia gambar fathur dan aii. Hukuman untuk anak buah yang tak reti duduk diam, sila masuk dalam troli.

Posing sat kat pemijak tapak kaki. Muka pun memang dah macam mintak tapak kaki je T_T

Sales wooooo.

Sesi mendengki. Nak try songkok pon nak nangesssss :p

Tinggi dari makcu??

Hulur montot kat makcu T_T

Semoga Fathurrahman panjang umur, murah rejeki, dan jadi anak yang soleh :) Saaaaayang Fathur selalu. Jangan nakal-nakal tau.

Ok, sampai sini ye readers. Kalau ada jodoh kita jumpa lagi :)

Assalamualaikum dan selamat malam.

8 comments:

i'm ezza haniza said...

heeeeeee ........ kuat nanges dak kecik ni!

Cik Suheela said...

heee tulah..kuat merajuk juga ;)

zOeY zAu YaH said...

eppy bsday to him..comel!

Cik Suheela said...

comel kan kan ;)

NurIzza said...

anak sendiri bila lak sue??? huhuhu...

Cik Suheela said...

lama lagi weyyy...ko dulu kot :D

Marya Hana said...

ala comelnya makcu die ngan anak buah.. happy belated bday .. :))

Cik Suheela said...

marya: fathur kata terima kasih hihi ;D