Friday, July 29, 2011

Cinta itu buta


HAHAHA serammmm.
terima kasih pakcik google.


10 contoh tafsiran cinta itu buta bagi saya. Cinta itu buta bila:


-Sudah terang lagi bersuluh pasangan kita berjerawat batu segala. Kau tetap pujaan hatikubang kassim.


-Mak bapak tak suka kita kawan dengan budak gemuk tu, ekau nak kawan jugakkk.


-Tiap-tiap hari kena pukul dengan boypren. Takpe bang, pukul lah bang, lagi berbirat badan sayang, lagi dalam sayang abang pada ayang. Uwek.


-Walaupun setiap kali keluar dating, sayang yang bayar semua perbelanjaan kita. Walhal abang dah keje. Takpe, saya tahu, abang nak kumpul duit untuk belanja wedding of the year kita kan? --"


-Abg main mata dengan minah lain ayang tak kisah. Biar mata abang ada perempuan lain, yang penting dalam hati abang ada ayang -..-


-Abg kentut kuat depan ayang, tapi ayang tak kisah. Kadang-kadang ayang buat-buat tuli je.


Lepastu dah tak tahu nak tulis ape, korang fikirlah sendiri. Cinta itu buta. Kadang-kadang kita tengok pasangan tu macam tak sesuai, lelaki yang memang tak hensem gila, tup2 dapat awek cun gila. Tu namanya cinta itu buta. Erkk. Yeke. Ke duit itu berkuasa? :p


Damn you bf, apesal tinggi lampai sangat ni. Kah3 :p

2 comments:

sya hassan said...

yurp2.. btul2.. rmai skunk neh blh ckp yg percintaan diorg ibarat cinta itu buta.. muka xpntg.. aslkn hati baik.. tpi ad gak yg kate asl poket penuh.. rupa xpntg.. haha.. mcm2..

btw.. tenks 4 ur present GA hari tue.. cantik sgt2.. sorry bru ucp tq sbb skunk neh bz skit.. tmbh2 trial SPM nak dkat.. doakan sy eak :)

SALAM RAMADHAN.. :)

Cik Suheela said...

oh yeke..insya Allah, mesti sya boleh punya..jgn risau :)