Tuesday, June 7, 2011

Update Live dari Gunung Kinabalu

Hye uols. I update khas dari gunung kinabalu. Seperti yang kita tahu, gunung kinabalu kan tinggi, jadi amatlah senang I nak update guna belekberi I ni.




As you can see, kat belakang I ada manusia yang sedang gigih panjat gunung tu, my boypren yang gagah. Dari pukul 6pagi tadi dia panjat gunung tak henti-henti sampai laaa ni. Dasyat naaaa. I tak payah nak pakai balut-balut macam boypren I sebab lemak-lemak tepu di badan I sudah cukup untuk menampung cuaca sejuk di gunung kinabalu yang indah ini. Dan gambar kami berdua telah pun masuk di dalam rancangan tv yang famous amous iaitu National Geographic. Tak caye tengok lah bukti lambang National Geograohic kat side gambar ni.


Ok, enough. Tipu memang semudah ABC :p


Panjat gunung kinabalu memang menjadi impian I. Tapi masalahnya, I langsung takde keyakinan untuk itu. Sedangkan naik menara SAAS kat UiTM shah alam sampai tingkat 11 pon aku tercungap-cungap.


I loveeeeee nature. Dari dulu saya teringin nak pergi tempat-tempat bercuti. Macam pergi taman bunga, tepi pantai, kawasan kampung ke. Kawasan kampung memang syok kan. Masalahnya, I tak pernah ada kampung. Sedih siyyotttt. 


Taman bunga. Ohh syiokkkknya. Boleh duduk-duduk sambil hirup udara segar. Ewahhh.

Ohhh desaku permai. Malangnya, ni bukan desaku. Ni desa office mate waktu practical dedulu. Huaaaa. Best sangat kampung dy. Bangun pagi, mesti sejuk gila-gila macam taknak mandi. Satu je masalah aku, nak berak nak kena pegi toilet kat lua. Lemah semangat betul kalau nak berak malam-malam T_T

Tak dapat pegi taman bunga, jadi bunga pun ok jugak. HAHAHA.

Ok, bye semua.

12 comments:

akiN aMar said...

hahahhaaa kelakar je kamo ni...
betul2 suke alam semulajadi ni..:)

delarocha said...

igtkan betul2 panjat kinabalu tadi

hohoho

Cik Suheela said...

akiN aMar: hehe suka gila2 ;)

Cik Suheela said...

delarocha: yes, penipuan berjaya :p

**::CIKNUURUL::** said...

wuitt,ingtkn g pnjt gnung btol3,.hik3,.lucu bile tgk gmbo ats tu,nmpk sgt nok awk ni enteprem je ek,.ehhe,.

Cik Suheela said...

nuurl: hahaha tu patung jela bhahahahaha :p

zOeY zAu YaH said...

suke aktiviti lasak ke? bunga yg comel haha

NurIzza said...

saya kenal bunga tue.. huhuhu...

ibnubaba_04 said...

kebetulan esk aku pon nk panjat gunung

Cik Suheela said...

zOeY zAu YaH: kite ni orang yg paling lah tak suka aktiviti lasak hehehe..

Cik Suheela said...

zatul: bunga zatul!!!HAHAHA

Cik Suheela said...

ibnubaba: gudluck..semoga berjaya mendaki ke puncak :D eheh