Sunday, June 12, 2011

Terima kasih kawan-kawan semua

Terima kasih semua sebab giveaway I dapat jugak sambutan walaupun hadiah I nak bagi takdelah mahal mana. Tapi korang tetap nak bagi nasihat yang berguna pada I. Terima kasih banyak-banyak. Toceh-toceh :)

Macam-macam jenis nasihat saya dapat dari korang. Yang request nak tengok gigi arnab I pon ade ye :p

Nanti I decide pemenangnya ya. Terima kasih koranggg :)

Ekceli, takdelah i sedih sangat pun. Cuma rasa tak seronok je dok umah tak bekerja. Dah sebulan menganggur tak ade keje. Menghabeskan boreh je.

Wat masa sekarang ni I isi masa lapang dengan belajar memandu je. Ya. Saya tahu saya dah tua bangka, umur dah 23 baru terkedek-kedek nak amik lesen. Dulu-dulu lepas spm nak amik lesen, tapi I takde duit maaaa. I bukan lah dari jenis mak bapak bagi tajaan. Semua benda I belanja guna duit sendiri, even duit beli laptop, handphone segala adalah duit biasiswa I sendiri. Berbeza dgn kawan-kawab I yang lain, laptop duit bapak, handphone duit bapak jugak, even duit belanja bulan-bulan pun bapak bagi lagi. Walhal dah dapat biasiswa, pun bapak taja jugak. Kadang-kadang tu, duit muka beli kereta pun bapak taja ye. Untungnya korang. 


Muka mintak penyepak di pagi hari. I ngantuk, tapi kena bangun nak belaja kereta punya pasal T_T

Doakan I dapat lesen cepat ye kawan-kawan.

Selamat hari ahad semua.

Esok isnin, sape yang bekerja, selamat bekerja :)

Salam.

7 comments:

mayra aish♥ said...

jum sama2 kita bersabar tunggu rezeki kita ;)
mayra dah nak 5 bln tanam anggur neyh..huhuhu..bersabar jer neyh...

Cik Suheela said...

tulah..pnt kan menganggur..xpe..kte rehat puas2..hehe :)

NurIzza said...

same ar kita suheela aku belajar kita time deposit mak aku tolong sebab time tue jpa tak dapat lagi..

nak beli aper2 gune duet biasiswa jer.. sekang duet dah tak ader...

keja lak takot... mn nak banyar duet berokband lagi..huhuu..

keja2 insya Allah ader rezeki keja...

owh nasihat aku jgn ar abik test smpai 3 kali cam aku.. aku 3 kali baru pas... huhu...

Cik Suheela said...

ko amik 3kali ke? strict sgt eh jpj tu zatul?

huuu takut lah aku time test jpj..

takpe zatull..nnti da ade duit bli keta, ko toksah nak pakai keta manual segala..cam menyusahkan utk kite pompuan yg lemah lembut ni huhuhuhu tol tak? ;p

Imran nyambek said...

aarrrgh ade kelas isnin.aarrggh

Cik Suheela said...

heheh tak dpt den nak nolongg :p

NurIzza said...

tau tak per.... nak beli aoto jer nanti..