Sunday, June 19, 2011

Stage bercintan-cintun yang mesti semua orang dah pernah lalui

Assalamualaikum :)
Disebabkan keadaan yang agak tertekan, banyak jugak lah video jiwang karat yang i tengok, demi nak merawat jiwa yang kacau ni.

Perempuan memang sentiasa nak rasa sedih, marah, kadang-kadang tu tak tentu hala. Sentiasa nak rasa diri ni tak dihargai. Pakai ikut kepala hakuuu jelah nak marah orang sesuka hati. Kadang-kadang i rasa, kesian sape yang bercinta dengan i. Tak tentu hala, tak pasal-pasal je kena marah. Kalau macam ni, baik tak yah lah nak bercintan cintun segala. Tunggu jodoh datang sendiri dari langit kan bagusss.   

Dah tengok tak video Strangers, again? Kalau belum tengok, meh lah layan. Ada kat bawah ni. Touching betul tengok video ni. Video ni bagitau kita stage-stage dalam relationship. Antara stage-stage tu ialah:


Stage 1 Meeting stage
Stage 2 The Chase Stage
Stage 3 Honeymoon Stage
Stage 4 Comfortable Stage
Stage 5 Tolerance Stage
Stage 6 Downhill
Stage 7 The Break Up


Dan aku rasa, aku dah sampai stage ke 6 kot T_T

4 comments:

syafiqakarim said...

iqa pun pena post pasal ni dgn video
ni. mmg dpt sambutan lah.

iqa dah lalui semua stages tu selepas
5 tahun bertahan.

hahaha.ceit

Cik Suheela said...

wahhh you mmg betul2 tabah..salute lah heee :D

Ila Mhd Noor said...

ohh sabar yea..
meh baca doa ni --> Doa mendapat jodoh yang baik.
http://ilamaulana.blogspot.com/2009/12/doa-mendapat-jodoh-yg-baik.html

Cik Suheela said...

thanx ila :)