Wednesday, June 15, 2011

Giveaway winner!

Selamat hari rabu semua :)

Saya nak ucapkan tahniah kepada

Anda berdua adalah pemenang sweet dress tajaan cik gadis dan shushi ^__^

Thanks untuk semua yang dah menyertai giveaway ni. Tak menang jangan sedih. Nanti ada lagi giveaway. Khas untuk follower blog gadis dan shushi. Sayangggg korang :)


Nanti cik gadis dan shushi akan email awak berdua :)


Cik gadis dan shushi nak share sesuatu dengan korang. Dah ada yang panggil saya untuk interview next week!!! Weeee. Doakan saya dapat kerja tu tau.

Tapi esok hari paling mendebarkan T_T

Thanks for visiting my blog :)

XOXO
cik gadis dan shushi

6 comments:

sya hassan said...

ya Allah.. sy menang?? mcm xpercaya!! tenkssss cik suheela!!! :))))))


woah.. bgus la..!! dah dpt interview.. glad to hear dat news.. gud luck dear :)))))

Cik Suheela said...

heeee..same2 cik soyah gebu ^_^

i'm ezza haniza said...

lawanyaaa mata diaaa..beli lens kat mana?

NurIzza said...

tahniah pemenang...

owh suheela gud luck k... wat yg terbaik..!!!

Cik Suheela said...

ezza haniza: beli lens kat blogshop lens heheeee..

Cik Suheela said...

zatul: zatul dah keje jgn lupa blanje aku ye..