Tuesday, June 14, 2011

Giveaway: Grab a chance to win sweet dress! CLOSED



Ini adalah kali pertama saya buat giveaway.

Khas untuk menghargai follower-follower I yang baik hati semua :)

Mudah saja. Tak perlu susah payah buat entry, just isi form dekat bawah entry ni je. 

Semua dress-dress comel bakal anda menangi adalah di sponsor khas oleh I ^^

Giveaway ini terbuka kepada semuaaaaa rakyat Malaysia. Kalau you bukan rakyat Malaysia tak boleh sertai tau, sebab I tak mampu nak tampung shipping cost nanti -_-


Rules:

1. Mestilah follower kepada blog ini. Kalau tak follow, macam mana I nak bagi giveaway ni. Sebab giveaway ni tujuannya untuk menghargai follower-follower I :)

2. Must follow my twitter. Click je button "follow me on twitter" kat sidebar tu :) Bagi sape yang ada twitter jelah. Kalau takde twitter bagi nama you je :) Senang nak keep in touch.

3. Sila isi form dekat bawah ni yang I sediakan. Semua soalan wajib jawab tau.

4. Disebabkan I sangat-sangat lemah dan down sekarang ni. Kerja tetap pun tak dapat dapat, jadi I wajib kan you all bagi advice dekat I, seperti yang I sediakan ruangnya di form.

Dua orang follower yang bagi advice yang I rasa betul-betul buat I bersemangat, anda akan memenangi give away ini. All dresses are brand new items and in high quality :)

Anda akan berasa comel je pakai dress seperti ini ^^

Giveaway for the first lucky follower ^^

Giveaway for second lucky follower ^^

GOOD LUCK!!

This giveaway will end 14/6/2011 TUES malaysia time zone :)



Grab a Chance to Win Sweet Dress!


Please fill in this form to win the prize! :)

*Required



What is your twitter name?*




Give me your email address and your blog URL*




How did you know about my blog?*




Give me some advice please*











22 comments:

Siti Nur Amirah said...

twitter tak aktif sampai tak ingt pki nick name apa...boleh tak??;'p kira tak leh join la nu..alaaaa....T_T

Cik Suheela said...

mira: takpe.kalau ada je baru follow ;)

ct kamila said...

ai folo...

hehehe =)

dear.. u ade pkai produk natasya eh.. how's the product? ade side effect tak?

Cik Suheela said...

hehehe takde pulak setakat ni..ok je muka..ikut kulit muka kot..tpi byk beza la kulit dari dulu..dulu2 penuh jerawat kat muka i..huhu..skrg dah hilang, promosi HAHAHA

ct kamila said...

haha..


parut jerawat cpt x hilang? bese lama mana take tyme eh kalo guna natasya ni?

Cik Suheela said...

parut pon da xde dah..ilang tak cpt mana lah..dlm 2bulan je..licin yuuuuu ;p

ct kamila said...

yuu dah bpe lama gne natasya?

ai nk try jugak laa.. muka ai tetibe naik jerawat..stress yuu..

hehe

Cik Suheela said...

lama sgt..hehehe..sejak zmn matrik i..thun 2008 kot..lama tak lama??ehe

ce try..kot2 seswai ke :)

ct kamila said...

u pkai tiap2 mlm eh..

ai nk try jugakkk..


tetibe teruja. haha

=)

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

NurIzza said...

dah join.. hukhuk..huk..

Ika said...

dah join. :)

yg twitter name tu klau tls name sendiri je x pe ke? sbb x de twitter.

mayra aish♥ said...

dear!
im done ;)
hope advice tu leyh bantu u ;)

c mok said...

done , c mok da join . maaf la tak da twitter . tak maju lagi ): huhu Fb JE ada . (:

PinkLuscious said...

ayoyokkk...! excited2. ^^

superb an said...

wahh , nak nak :PPP

azalia hjsalleh said...

mlgnya kita x aktif twitter ;(

azalia hjsalleh said...

mlgnya kita x aktif twitter ;(

Raden said...

xde twitter pon..huuuuu

Cik Suheela said...

tak ape kalo takde twitter.. terima kasih ye semua sbb join :)

syg korang sbb bg nasihat heehee..

aku , dia & cinta... said...

awak....saya dah join..thnx yer invite me..:)

Cik Suheela said...

same2 :)