Tuesday, June 7, 2011

Contest Friends Forever

Hai. Saya join contest. Lama I tak join contest. Daripada tanam anggur, baik I buat kerja berfaedah, contohnya masuk contest ke (berpekdah lah jugak dari tido)

Sape2 nak join, boleh klik kat gambar atas ni. Boleh baca syarat-syarat penyertaan penganjur contest ye :)

Ok, berikut adalah gambar yang dipertaruhkan.


Gambar kat atas adalah gambar I dan my fren yang I paling rapat. Ekceli, gambar ni dipetik selepas sahaja kitorang buat lakonan kat depan kelas. Kawan I yang muka baik kena jadi devil. Yang aku muka macam budak nakal kena jadi malaikat. Aiseh, tak patut tak patut (-_-') Ape-ape pun, friendship forever lah. I love u SITI SARAH MAKTAR *hug*

Untuk penuhi syarat seterusnya, I telah memilih untuk memenangi baju dibawah.

Tu dia. Comel sungguh baju tu. Tekan sini untuk like fanpage penaja hadiah :)

Dengan itu, I tag 3 orang sahabat handai I:




Sekian, terima kasih. Selamat mencuba semua!

6 comments:

shafmechy said...

muka devil muka baik je..hehe..thanks join..gud luk =)

follow u

tieykah said...

tq dear:)t i join.insya Allah

Cik Suheela said...

shafmechy: hee thanx :D

Cik Suheela said...

ieykah: ok tieykah ♥ ;)

NurIzza said...

hahahah gud luck sueheela.. hope kita pun jadi frenz forever k.. hohoho..seronak kenal ngn kamu..

Cik Suheela said...

zatul: seronok jugak kenal ngn zatul..lebiu! ;)