Friday, June 17, 2011

Alhamdulillah :)

Syukur ke hadrat ilahi, result untuk budak degree final year dah pun keluar. Result saya tidaklah sehebat mana. Jangan tanya pasal result kat sini. Saya cuma betul-betul rasa terharu sebab dah dapat apa yang saya target. Bila bukak je email untuk tengok result pagi tadi, terus mengalir air mata, lajuuuu jeeeee macam air terjun sebab lulus semua subjek. Biasalah, saya aim untuk lulus je. Bukan untuk dapat flying colours.

Lagi satu, saya aim untuk ada salon sendiri. Jadi, memang tersasar jauh lah dari kos hakuuu hamekkk. Sebab tu aim saya nak keje kat beauty salon, nak gain experience dua ke tiga tahun. Lagi 3 tahun, anda semua dijemput ke slimming center cik gadis dan shushi ye. Wahhh angan-angan kemain tinggi lagik. 

Dekat blog saya ni, macam banyak sangat luahan perasaan terlebih-lebih, sampai saya rasa tak patut nak luah semua kat sini dan telah menyebabkan beberapa pihak terasa lalu tersentapppp. Fuhhh, rasa serba salah. Tak pasal-pasal aku dapat title busuk hati. Saya ni manusia biasa je, kadang-kadang perlu luahkan. InsyaAllah, lepas ni tiada lagi sesi luahan perasaan saya malah akan wujud sesi sejuk kan hati para pembaca sekalian alam ;)




p/s: Kepada pemenang giveaways, saya pos barang awak minggu depan eh. Minggu ni tak sempat :)

Terima kasih kerana membaca

Salam

XOXO
cik gadis dan shushi 

10 comments:

sya hassan said...

eh.. xpe kot kalo kita luah isi hati kat blog.. sbb ianya sdikit sbyk membantu melegakan kita.. :)

p/s : blh je berangan2 tggi smpai langit ke 7 ke.. mne taw kot2 jdi kenyataan kan??heee kalo nnti bukak salun sndri.. jgn lupe ajak sy eak.. hihi

nadiaazira said...

congrats ya...i pun melalui perasaan yang serupa...sangat gembira bila berjaya capai target sendiri...betul x...i pun ada entry macam u...hehehe
http://retrojingga.blogspot.com/2011/05/alhamdulillah.html

NurIzza said...

suheela tahniah!!! nanti grad kita pakai baju kaler hitam k.. huhuhu..

syafiqakarim said...

kalau da pemes jgn lupa iqa noh.
huhu.

eh,result bape..?bagitau laaa
huhu

Cik Suheela said...

sya hassan: i pon rasa ianya memmbantu ringan otak kalo lps kn kat blog heee

ok,nnti da ada salon sdri i jemput u dtg hek2 :)

Cik Suheela said...

nadiaazira: heee betul3..i da bace entry u ;)

Cik Suheela said...

zatul: aku mmg nak pakai bj hitam je..sbb nmpk slim hehehek

Cik Suheela said...

syafiqa karim: mana blh gtaw hehehe..mana ada pemes..folower ciput jaa...takleh lawan awk heee :)

Anonymous said...

sangat menarik, terima kasih

Cik Suheela said...

apa yg menarik??haha