Saturday, May 14, 2011

Sesi kemas mengemas bilik tidur

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.

Apa khabar semua? Hari ni hari sabtu. Rasa macam dah lama gila tak update blog ni. Harini timbul rasa kesadaran nak update. Ekceli, aku baru je balik dari uitm shah alam hari rabu haritu. Sampai je rumah, terus kemas bilik tidur. Bilik tidur kena kemas sebab nak duduk lama kat umah kan hehehe. I plan nak cari keje kat JB je. Sementara nak dapat keje tetap dari kerajaan, i dah plan nak keje sementara. Nak tahu tak keje apa yang sementara tu?? Ok, tungguuuuuu. Kalau dah komfem, i story kat uolss eh ;p

Meh, nak tunjuk siket bilik tidur hasil titik peluh i mengemas.



Dah siap mengemas, nyalakan lilin aromaterapi vanilla yang dibeli dengan harga rm9.90 di ikea. Malam-malam pasti tidur lena wehhh kalau nyalakan lilin aromaterapi. Terapi minda :)


Nampak tak katak hijau yang comel? Tu tabung baru i. Ye, aku memang suka menabung duit syiling walaupun dah berumur 23 tahun T_T


Mr. bebear yang tengah duduk tu pemberian my awie hehehe.


Tudung penuh satu penyangkut tudung. Itupun tak cukup. Baru namanya perempuan, kalau tudung sikit-sikit, bukan perempuan namanya :p


Baju kurung aku banyak gila. Baju kurung sejak dari tingkatan 1 punya pun muat lagi. Sayang nak buang huhu.


Sebenarnya di satu sudut, ada lagi barang aku yang tak siap di masukkan dalam almari. Tak muat, tak tahu nak letak mana. Huwaaaaaaa.


Ni letak last-last lah, takut korang tercekik tengok mangkuk jamban bilik aku ni. Bahahaha.


Hai Mr. Bebear ;)

Thank you for reading :)

Selamat bercuti untuk korang-korang yang masih study.

Selamat cari kerja untuk korang-korang yang baru habes study macam I. HAHAHA!

6 comments:

-telordibasuh- said...

hehe..tandas tu betul2 bersih ke edit sue hehhee

Cik Suheela said...

nampak tak chif kat atas mangkuk jamban tu??hahaha pnt basuh guna mende alah tu taw..kompem lah mmg bersih tanpa edit huhuhu..

NurIzza said...

elaaaaa kemaskan bilik aku lak.. whahahaha

naem glizzy said...

tandas tula letak 1st.. baru org ckp.. wahh!! bersihnye die ni. ehe :)

Cik Suheela said...

zatul: hahahaha bak mai duit ;p

Cik Suheela said...

naen: wahhh xde lah..biase2 saje heheheeh..