Wednesday, May 18, 2011

My Cousin Wedding at Singapore

Masa hari sabtu hari tu i pegi wedding my cousin kat singapore. Ok, so far, i suka gila wedding kat singapore ni sbb majlis bersanding akan dibuat bawah blok kat flat tu. Jadi, rumah anda tidak akan diusik dan dikotorkan. Ho yeahhh i like! :)

Ok, meh layan gambar-gambar wedding my cousin.


Ok, ni bukan gambar kahwin tau. Ni gambar my Fathurrahman pakai cekak pink i. Sooo handsome :)


My oufit for the wedding. Tudung tu tak gosok pun ekceli hehe.
  
Dat's my mum. Sebelum gerak isi minyak dulu. Tak jem langsung yuuu masuk singapore di pagi ahad. Bahagianya!

Time kitorang sampai, jam baru pukul 10 pagi. Awal sungguh. Tapi semua benda dah siap dah. Cantik juga combination kaler krim dan emas. Suwettt gitu ;)

Sebahagian daripada hantaran. Again, krim and gold. Cantik juga. Boleh jadi ilham untuk majlis i di masa hadapan. Bhahaha.

Ouhhh, so sweet gila. Terus nak wat cenggini jugak time kahwin. Kereta ni masuk skali dalam package perkahwinan dorang amik. Sweet nya riben ungu tu heeee.

The girl with blue baju kurung is my cucu. Yeah, i'm old already. Pangkat nenek2 dah T_T

Ada jugak kompang seperti orang johor. Yang bezanya, pemain kompang nya, rambut berekor-ekor just like miaw2 wahahaha.

Lagi menarik, siap ada bas lagi disediakan untuk rombongan ke majlis perempuan. Meriah gila. Bas ekspress yang sangat besar. Fyi, my cousin lelaki.

Finally, ada pun gambar mempelai. Wife my cousin sangat cantik uolsss. Dua2 sentiasa tersenyum, senang nak capture picture. Sweet macam gula-gula kan? I terus terasa macam nak pakai benda berat macam pengantin tu. Agak-agak badan i boleh balance ke?? -_-"

Salam.

No comments: