Saturday, May 21, 2011

Crazy Little Thing called Love. Sape Dah tengok? Sangat sweet, cepat tengok!



Sape dah tengok cerita thailand ni? Jangan main-main. Orang thailand pun ada cerita sweet-sweet macam cerita korea, jepun tau heee :)

Cerita ni banyak berlaku dikalangan kita jugak time sekolah-sekolah. Kalau korang tak percaya, try tengok cerita ni, pasti tersenyum sorang-sorang punya lah :D

Contoh babak dalam filem ni, kalau kita minat kat budak laki, mesti kita akan curi-curi lalu depan kelas budak tu. Betul tak betul tak? Walhal nak pegi toilet yang jaraknya sejengkal je dengan kelas, tapi kite sanggup lalu jalan jauh semata-mata nak lalu depan kelas budak tu hehehe. Ok, enough. I'm already 23. Tiada lagi cinta monyet seperti ini ye (-__-)"

Tapi malangnya first love aku sangat pahit dowhhh hahaha.

Taknak cerita lelebih, korang tengoklah sendiri kat youtube. Baik punya. Aku tengok cerita ni dengan akak aku, siap mak aku pun join tau.

Ni gambar heroin dalam cerita tu. Sebelum dia jadi lawa tu masa dia form 1 dan sebelahnya tu, selepas dah jadi lawa masa dia form 4. How sweet. Lelaki hensem tu pun dah start minat dia time dia buruk lagi :') 

Ok, tu dia hero cerita ni. Soooo cute hehehe. Wa cilok gambar dia time kecik kat facebook. Dari kecik comel sampai ke besar wooow.

Ni gambar heroin tu kat facebook dia. 

Cuba teka umur dia berapa?? I see her info at facebook, she's 19. Muda lagi dah cun. Wooow.

Ok, meh kte layan trailer cerita ni kat bawah :)


Thanks for reading.

Salam.

2 comments:

NurIzza said...

nie movie ker drama suheela?? mn nak tgk??? ada link mn2?

Cik Suheela said...

filem..tgok kat you tube..taip je tajuk dy..nt klua..best taw heee :)