Sunday, March 13, 2011

Hello Semua. I'm Back! :)

Assalamualaikum semua :)


Mesti korang semua pelik. Kenapa lah bukak url blog saya tak boleh kan huhu. Actually, saya ada problem sikit yang menyebabkan saya mem privasikan blog ini buat sementara waktu. Dan setelah di fikir-fikirkan, kalau saya privasikan belog saya ni, rasa rugi pula sebab dah penat kumpul follower, at last saya nak tutup pula. Rugi pula. Kesian pulak kat korang tak dapat baca hasil titik i menulis nanti. Erkk.


Kepada sesiapa yang baru je buka belog saya ni, tak tahu nak panggil saya apa, takkan nak panggil gadis shushi pulak kan? Jadi korang boleh panggil saya CIK ILA ye :)


_________________________________________________________________________________


Sesi luahan perasaan sebentar.

I know, i am not a very good person.
Kadang-kadang tak dengar cakap mak dan ayah saya.
Saya suka mengamuk tak tentu pasal.
Saya tak dengar cakap orang yang lebih tua daripada saya. Sometimes.

Lately, saya mengalami tekanan emosi yang amat sangat.
Tiap-tiap malam saya nangis.
Saya tak tahu nak luah pada siapa.
Melainkan kawan rapat dan kekasih saya.

Mungkin sesetengah follower saya dan pembaca saya agak meluat apabila saya bercerita tentang percintaan saya.
Yes, i know.
Tapi, saya tak pernah cerita berlebih-lebihan pun tentang cerita cinta saya.
Gambar-gambar yang saya letak pun takde yang terOVER sampai peluk-peluk, cium-cium.
Tapi mungkin bagi orang-orang tua dan tidak open minded adalah SALAH kalau saya disclosed benda yang belum tentu lagi jadi milik kita.
Ya, saya tahu.
Oleh itu, demi untuk memenuhi permintaan sesetengah pihak, lebih baik saya tak cerita tentang cinta saya.
Adalah lebih baik saya simpan senyap-senyap.
Atau pun cerita pada member-member rapat sahaja.

_________________________________________________________________________________

Saya harap, pada masa akan datang, belog saya dapat diterima semua golongan tak kisah lah dari golongan sebaya saya ataupun golongan tua-tua dan warga emas. HAHAHA.

Tengoklah. Watermark saya pon dah lain. Bukan "cik suheela" lagi. Saya perlu sesuaikan diri dengan ini semua. Huhu. 

Terima kasih semua kerana membaca :)

Wassalam.

27 comments:

mayra aish♥ said...

owez support kamo! :)
jangan terlalu fikir apa orang kata.
okey?(>__^)

HATYCIKNUURUL said...

aduhh,cik suheela,.eh,cik ila,hehe,..nsib mncul smle,.pape pon jd,take it pstve k,.CN pon bnyk jgk mslh,klu boley saat ni jgk nk ttup blog,tp syg,sbb blog ni je lah tmpt CN luah prsaan,.sedih hepi sume kt sni,.hurm,..keep in touch ya,.

little cart00n said...

elie pun dulu suka cite pasal love story..
tapi skrg da tak lebih2..takut org bosan..heee

Cik Suheela said...

mayra: ok. thanks ;)

Cik Suheela said...

cik nurul: huhu tu lah..rasa sedih gila..nak ttup blog sayang kan huhuhu..

-telordibasuh- said...

hehe oke la coklat masammanis hehee..
ooo ela dah xbaek hehhee

Cik Suheela said...

elie: tapi i tak ceciter pon slalu..huhuhuh..

Cik Suheela said...

telordibasuh: hehehe ela dah kurang baik sebab ila selalu naik darah HAHAHAHA

unieMARKS :) said...

hard to get over something . tapi kita kena KUAT ! ;)
be strong .

Cik Suheela said...

thanks dear. tacing i bace motivasi dari yu :')

sha said...

nice..
ngamuk tak tentu pasal? perlu dijauhi..

sha said...

ii cik ila..
kita kena kuat.. hihi

NurIzza said...

naper nie cik ila.. loh ko pun mengelami tekanan perasaaan ker.???
sabar yek cik ila... tak per yer.. aku ok jer baca kisah percintaan ko... ok per... tak mau sedih2 k.. huhu..

NurIzza said...

jap2 i kne follow lagi ker??

cikida said...

sabar ye cik ila..kita semua tak bleh lari dari dugaan..jgn sdih2 ye.we all always support u..all the best..may Allah bless u..chaiyok!! senyumm always..=)

Nadhirah-chan said...

hai cik ila ! jangan sedih2 ok , chill ^^

jeBateja said...

kita tak taw apa2 erk....kita saja2 jer dtg sini....ahakz

bantalbucuk said...

kenapa ni ila..lain macam je bunyinya..sebab tu ke tukar url n watermark..? huhu

Rashid said...

as salam
hmm hmm .. teruskan berkarya cik ila. Kerna perkongsian itu walau sebaris ayat sekurangnya dapat berikan sesuatu kepada kita semua ..

Naper nangis .. moga cik ila kuat dan tabah k ..

Cik Suheela said...

Hai semua. Thanx bagi nasihat heee ;)

fyna said...

fyna pon pernah menyembunyikan diri sekejap and tukar kesemuanya..haha tapi it for your onws good kan..semoga lebih ceria lepas ni! =D

::nuRuLaDHar:: said...

sabo bebanyak ye dear..biase lah..kite xbole nak puaskan aty semua org... =)

Nurulbadiah Lai said...

my dear..

be patient k..

hidup ini xbest kalau xde cabaran..so face it wisely sweety

Cik Suheela said...

fyna: thanx..betul2 rasa lega lepas tuka kesemuanya hehe :D

Cik Suheela said...

nuruladhar: thanx dear :)

Cik Suheela said...

nurul: hai nurul..thanx singgah kat blog kite :) u too dear..be patient..i luvvvv ur blog ;)

SoLy SoLicious said...

lain dah blog.. :)
me was here