Sunday, February 13, 2011

Keje banyak tapi buat-buat macam tak ada kerja je.

Assalamualaikum korang :)




Apa khabar semua? Macam mana dengan weekend korang? Ada baikkk? Ok fine, aku je yang ada weekend paling tak best sebab sabtu ahad ada modul. Langsung tak boleh rehat, kena bangun lagi awal ada lah. Tak dapat lagi nak bangun time matahari tegak kat kepala. Lepastu esok dah start kelas. Ada ke patut. Kerja aku melambak. Presentation berderet-deret macam orang tengah beratur naik bas rapid.


Ekceli, I nak mengucapkan ribuan terima kasih kepada follower-follower I yang tercinta sebab sudi uols follow belog yang hina dina ni T_T  


Dah cecah 1000th followers.
Terima kasih daun keladi ye semua. I lap uols ;)


 Bila kerja melambak-lambak kat sini, mula lah rasa lagi best duduk rumah jaga budak kecik kat atas ni lagi syiokkkk T.T

 Ok babai semua. Terima kasih kerana membaca belog saya yang tak best langsung ni :)

P/S: Esok ade presentation & kuiz. Tapi masih boleh bukak blog. Sadissss sungguh (--')

19 comments:

Mas Ayu said...

penat..rini blja moto n kete smpai muntah..

Cik Suheela said...

Mas ayu: muntah???wahhh sedihnyaa..masuk angin tu...

NurFarhanaHarun said...

tahniah follower da cecah 1000 :)

Cik Suheela said...

thanx farhana :)

chocolatecips said...

sme la kite~~

Cik Suheela said...

2x5 lah kite :p

F.A.R said...

gud luck dgn presentation :D
biase la, waktu study bile free betul2 free.
bile sibuk betul2 sibuk.
hehehehe.

amier azrul alias said...

fuyoo..
hot r nih eyh..
feymess woo..
haha

NurIzza said...

clap..clap..clap... tahniah dah dpt 1000th,
ko wat aku teruje nak gak ader follower reramai nie.. hoho..

Cik Suheela said...

F.A.R: thanks :) dah lepas pun tadi heeee ;)

Cik Suheela said...

amier azrul alias: pemes lah pulak WAHAHAHA :p

Cik Suheela said...

NurIzza: zatul ni WAHAHAHA jgn lah teruje. sikit je kot ni ekekeke len lah da 10ribu keeeee :p

queen aida said...

awk senyum xnmpk gg kn?hm..bole la join contest ni..jenguk blog sy k...

Cik Suheela said...

queen: hahaha yeke? nnti sy jenguk.. :)

Anonymous said...

ela gi study la haha. nway good luck presentation tu!!
eh congratz followers dh 1000....wah kwn kita ni femes la haha
~teha :)

Cik Suheela said...

teha: HAHAHA mane ade femes..ok2 jap g kte study eh hehehehe :D

mykhalis said...

terus memfolo sbb kagum..ni komen pertama di blog nie..folo le smule ekk

mykhalis said...

terus memfolo sbb kagum..ni komen pertama di blog nie..folo le smule ekk

Cik Suheela said...

mykhalis: thank u :)