Monday, January 17, 2011

Video kembar agnes monica nyanyi karaoke!

Assalamualaikum w.b.t. Apa khabar semua? Fuhh lama gila tak hapdet belog. Rasa macam bz gila je. Tak biasa dengan semua ni. Selalunya boleh rileks2, sekarang asal balik bilik je nak kena pikir, ape presentation aku tak prepare lagi nih? Ewahhhh bz mengalahkan budak medik plak.

Harini rasa rindu pada member sewaktu praktikal di Ismail Midon & co. Member yang suka karoke macam aku jugak. Tapi yang bezanya suara dia super duper sedap macam ziana zain. Aku pula, suara super duper sumbang :p

Terima kasih kerana membaca :)

Luv u all followers!



9 comments:

ayu jue said...

bile ela nk karok ngan ju plak??hehe

Cik Suheela said...

nak...tapi ju yg xajak kte huhuhu. cuti raye cina lah jom :D missh u lah beb..

Yuyu Johanna said...

haha..sape yg nyanyi tu???

Anonymous said...

nape x leh tgk.. huhuhu.. sedeh..

Cik Suheela said...

Yuyu Johanna: yuyu, yg nynyi tu my best fren ever heeee :D

Cik Suheela said...

Anonymous: ni mesti amy kan kan kan? hehehe. yeke? cian emy. xpe, t kte anto kat email emy ea heee ;)

azman sabariah said...

ELA, BOLE X DELETE VID NI,,.. MALULA KITE.... HUHUHUHU... MACEH SGT2...

azman sabariah said...

ela, boleh x delete vid ni.. kite malu la... hehehe... tenkiu sgt...

Cik Suheela said...

hahaha jap ea..kte delete..kompomm emy ni kih3..sori2..post ni dah lama sgt..telupa eden nak delete..kui3..