Saturday, December 25, 2010

Update Sat Sebelum Beta Beradu

Assalamualaikum semua. Selamat malam. Dah pukul 12 tgh mlm pun kan. Tapi saja nak gataikan tangan nak menaip sat sebelum beta nak beradu. Ok, harini i tido sensorang. Biasa ada kakak i, tido sebilik. Tahniah ye suheela. Ekau tido sensorang mlm nih. I memang penakut gila lah. Tido sorang2 mulalah pikir yang bukan2. Dah la i sukaaaa gila tengok cerita2 hantu, walhal dah tahu akan takut mlm kang. Haishh.

Mesti u all terkejut berok tgok belog saya yang ade bintik2 bulat ni kan? Hahaha. Sebelum ni page i buruk, ade ke patut layout lipstick, kot ye pon peminat tegar lipstik. Sekarang i jadi peminat tegar polkadot n pink. I rasa mcm cantik wat bintik2 gini sebab cam comel. Yeke? Takpe kalau ade yang tak suka, i xmarah. I paham ade sesetengah orang tak suka pink macam kawan i yang sorang ni, Cik Yan kita :p

Dan tak lupa juga banner pon i dah tukar. Maaflah kalaw banner i ni menyakitkan mata u all. Mesti cam menyampah je bila tengok perempuan dok syok sendiri amik gamba dia kan. Takpe, xnk tengok? Tutup mata ye kawan2 :)

OK lah, cukup sampai sini. Tido awal sebab kena bangun awal ye. Kepada yang tak sihat tu makan ubat tau. Kena jaga kesihatan dari muda. Jangan asyik minum ais je, nnti lelah (nasihatkan orang tapi diri sendiri buat)


Ni buktinya, asik dok teguk air pepsi tu. Mana tak i mengah2 naik tangga. Aihh.


Selamat mlm semua. Tido peluk2 macam ni ye semua (perempuan dengan perempuan je hepp) Comey2 sokmo.

14 comments:

.izzati liyana. said...

sempat lagi ehh :)

Cik Suheela said...

heeee mestilah. gudnite izzati :)

.izzati liyana. said...

gudnite. :)

Maria Azhari said...

Nak wish jugak..
Gdnite... Cik Suheela :)

Amanina Sofea said...

tdo ngn kucing ke??
gudnite k.. :)

ARJUNA.Inc said...

hihi..rndah dri tol u nih..blog u ok pe..x de pn yg x kna..heheh

Huzalilah Muhammad Shahar. said...

lawa lawa
lebey kurang I punya je
caya laa :D

Cik Yan said...

muahahaha..
i hate pink..
tp wa punya blog ada kaler pink jugak maaa...
kahkahkah...=)

Fxysche Nas said...

kucennnnnnng ! =D
blog simple mcm ni yg sy suke bace..tenang mate melihat..hihi

Cik Suheela said...

Maria Azhari & Amanina Sofea: Nite :)

Cik Suheela said...

ARJUNA.Inc: wahaha. segan i :p

Cik Suheela said...

Huzalilah Muhammad Shahar: wahhh sama taste lah kite hihi :D

Cik Suheela said...

Cik Yan: hahaha tahu takpe. rase mcm belog yan pon pink gak ekekeke :p

Cik Suheela said...

Fxysche Nas: hehehe tq dear :)