Tuesday, December 28, 2010

Siap pun!

Assalamualaikum semua. Akhirnya dpt juga saya update belog ini, setelah baik dari demam semalam. Konon nya nak hapdet belog semalam kunun, tapi semalam demam dan telah menyebabkan tekak sakit gila, kepala pon berdenyut-denyut mcm nak pecah, tak jadi nak hapdet. Hari Sabtu ritu, mlm2 minum vanilla coke sejuk, letak 8ketul ais. Bagus kan minum air coke mlm2, esok nya hari ahad bangun dari tido terus demam.


Akhirnya dapat pun I hapdet belog ni, setelah siap makan ubat, kemam strepsils, perah santan, angkat kain di ampain, dan belogwalking ke belog orang lain. Macam byk je keje aku kan, padahal 5 je yang aku list.


Haritu nak hapdet pasal jalan2 hari sabtu. I pegi angsana dengan my family, berbelanja di UO. UO ada sale besar besaran, tapi untuk pemegang kad UO jelah. Sabun Shokubutsu yang dalam botol besar picit2 tu, RM5.99 je. Murah, harga asal RM11.99 tau.


Dah habes berbelanja dekat UO, tup2 nampak si gajah pink tgh menari-nari dengan kanak-kanak yang lain.


 mata gajah pink tu dok jeling2 aku 

 rambut kuning mcm bakul UO jugak

tengok tu dia menari dgn kanak2. comel :)

 singgah kedai jap makan2. peace. bila dah petang, wajah berubah menjadi nenek-nenek.

 singgah jugak pegi rumah anak buah i. alolo comel nya my boy. da pandai posing sekarang.

makcu & patur.

Ok, smpai disini saja update untuk sabtu lepas. Daaa! Luv u my followers :)

2 comments:

Anisa Hang Tuah said...

hhuhuu
gajah tu comelll

Cik Suheela said...

aha comel gila. klw kita kanak2 dah lama join menari dgn dia wahaha :D