Thursday, December 30, 2010

Selamat Malam Khamis & selamat bercuti esok!

Assalamualaikum semua. Selamat malam semua. Saya dah pun tiba di rumah kakak saya di kl. Penat sungguh ye meskipun tidak drive wahaha. Letih melayan karenah anak buah saya masa dalam kereta. Tunjuk pokok, tunjuk burung, tunjuk lori, bas lah, macam-macam lah. Dah macam pendidik dah. Ada ciri-ciri pengasuh tak? Boleh bukak taska sendiri nanti, untung :p Esok korang yang bekerja cuti kan? Untung-untung. Semua sebab bola. Ohhh, saya tengok bola semalam, sangat hebat penjaga gol itu, Fahmi hoyeah! Muka dah lah macam jepun. Mak atau ayah dia orang jepun ke ek heee.


Di sini saya nak sajikan wajah jejaka hensem idaman malaysia. Fresh ni, betul-betul baru kelua dari oven.


 Tadaaaa. Betul-betul jejaka idaman malaysia kan? Tunggu umur ekau 7tahun mesti dah boleh nampak ke "kacak" kan ekau ya.

 Upppsss. Korek gigi. Jatuh saham 20%. Uhh my boy.

 Tergamam tengok muka sendiri.

 Muncung lebih-lebih sangat tu dik.

 Silau-silau. Tertutup mata.

Aummm. Muka ganas macam rimau. Tapi pakai baju tido zebra.

Ok, sampai jumpa lagi. Saya akan follow belog u all balik nanti. Belogwalking pon jap lagi saya akan jalankan heee. Babai semua, doakan saya dapat kolej ye sem ni. Aminnn :)

6 comments:

ekmal said...

kirim kiss kt bdk kecik tu..comel kot
teringat anak buah, dia baru je blk umah dia td..rindu..haha

-telordibasuh- said...

hehe pic no 5 tu cam xleh bla je muke cam ngntuk je but pic ke 6 blh la die mengaum hhehee

Cik Suheela said...

ekmal: heeee yeke. takpe2 nnti anak buah mesti dtg lagi mlwt pkcik dia heee

Cik Suheela said...

telordibasuh: hahaha biasa lah budak2.mcm2 muka dia buat heee :D

Halia Kentang @ Annpaan said...

kiut miut nyer la dak kcik ni:)
geram2x..hehehe

Cik Suheela said...

kiut kan. kte pon geram je slalu :D