Sunday, December 26, 2010

Pencarian Blogger Peramah

Buat pertama kalinya i buat tag2 ni. Sebelum ni tak penah buat sebab i betul2 tak reti. Kesian gila kan.

I telah di tag oleh kak deqdeq yang dari dulu dok gelar aku "Bella Tasbih Cinta". Wahaha tak sama langsung. Walhal, Bella tu seribu kali cun dari aku T_T

Ahsfantasy24.com kini sedang mencari blogger peramah untuk dimuatkan dalam list blog blogger peramah sesi 2011 sebelum 11/01/11. Ayuh membantu ahsfantasy24 untuk mengesan tidak kira blogger lama ataupun baru, asalkan tidak sombong. I menjemput semua follower I dan juga mereka yang tahu tentang pencarian ini menyertainya. Hargai sekiranya anda dijemput untuk menyertai pencarian ini kerana anda juga telah dilihat sebagai seorang blogger yang peramah.


Siapa blogger peramah di blog I ni? Mari kita lihat siapa yang kena:


OK, u all yang lain pun peramah jugak :) gunite all readers & followers *hugs*

2 comments:

liyana nana said...

aww! thanks for tagging me honey..;)

Cik Suheela said...

ur welcome dear :)