Friday, December 10, 2010

Nak hidung yang mancung tak??

Mahu hidung yang mancung seperti hidung Bront Palarae? Haha! ni dia hidung pujaan ramai.


ni dia. idung punya mancung. teruja i :p
saye mmg minat kat dia ni. stat dari cita sindarella lagi dah suka dia.
dia suka aku tak??ekekeke



ni dia empunya blog berhidung boolat.


ini cuma ilusi je. hakikatnya idung i bulat dari pandangn hadapan hahaha

Dengan kecanggihan teknologi masa kini, telah munculnya alat pengepit hidung yang boleh membuatkan idung anda lebih mancung dan tidak lah terlalu kembang. Cuba teka bape harga dia?


ni dia pengepit hidung nya. tak tahu lah berkesan ke tak.
tapi rase2 mcm nak cuba. tapi perasan tak? bentuk dia da mcm penyepit baju kat rumah aku la.


ni lagi satu jenis lagi. haa. ni bentuk dia comel sikit.

Semenjak dua menjak ni saye mcm tergila gila kan produk japan dan korea la. Tak tahu knp. Sebab nya beli masker made in japan kat watson tu gila baik punya. Putih muka i bila memakainya. Pelekat idung yang untuk cabut bintik2 hitam tu pon ade yang made in korea. Saye beli dan ternyata ianya lagi bagus daripada Biore porepack. Gam dy lagi kuat taw. Tercabut semua bintik2 hitam di hidung i. Licin u :p


ini dia pelekat hidung made in korea.
dapatkan di watson berhampiran anda.
Baik punya :D

Haaaa. Harga penyepit hidung tu RM5.00 je. Dapatkan lah kat mana2 kedai, takpon dekat blog shop yang jual brg2 korea pon ade jgk. Selamat Mencuba! :)

6 comments:

.Syira Mahmud. said...

eh, syira pun beli nose strip ni, tp syira beli kaler kuning.
kuat gile pelekat die. mmg best ! :)

Lyaa Suriany said...

hye cik su

bagus tips ni

boleh tau tak face mask apa..
nk p try jugak la..

Anisah Hamzah said...

tips yg best ni 4 my big nose..huahua..
i nak try la!!..heee..

Cik Suheela said...

syira: aha kan..kuat gila kan pelekat dia..menarik heee :)

Cik Suheela said...

Lyaa Suriany: hai lyaa..face mask yang cap watson tu la..kte amik yang aloe vera sbb blh putihkan kulit hee ;)

Cik Suheela said...

Anisah Hamzah: hai anisah..hehe aha try lah..kte pon baru nak try ni :D