Friday, December 31, 2010

My Scheming Beauty Mask Quick Review!

Anda ingin memakai masker muka? Tapi tak tahu mana yang sesuai? Saya ada satu produk masker topeng untuk anda cuba. Meh sini tengok. Hee :)


Topeng muka masker MY SCHEMING BEAUTY MASK sangat baik untuk muka anda. Ya betul. Sebab aku pakai, muka makin bersinar-sinar dan putih. Ewahh. Bukan mereka cerita, ini cerita benar belaka. 


 Ini dia. Macam-macam jenis ada. Kalerful kan? Menarik mata u all tengok packaging dia. Auww!

 Kasi zoom sikit. Tu dia, sekeping RM3 je. Tapi I beli dekat kedai CubeCube. Kalau kat watson or Guardian lagi mahal lah u.

Disebabkan I beli 5 bungkus, amoi tu bagi I masker mata percuma. Blm try lagi. Tapi tgok macam best je hee :)

Nak try tak? Kalau u all orang JB, boleh pegi dekat skudai parade, naik tingkat 3, cari kedai nama CubeCube. Macam-macam jenis barang comel dia jual kat situ termasuk lah masker-masker ni. Kalau yang dari negeri lain, u all beli je dekat watson or guardian, tapi mahal sikit lah. Heheh.

Cara pakai dia? Nak kena terangkan tak? Hehe mesti u all dah tahu kan. Pakai je cam biasa.  Pakai lepas basuh muka dgn pembersih muka korang. Pastu pakai masker tu macam biasa. Tunggu 15-20minit. Lepastu (berapa banyak pastu dah) urut muka dengan lebihan cecair masker dekat dalam paket tu sampai ia menyerap pada muka. Kalau saya, saya tak basuh, biar je sampai esok pagi baru basuh. Ok lah, selamat mencuba ye!

Sajian terakhir, gamba aku bersama jejaka ensem. Gamba men kat taman permainan pagi tadi. Tu dia komunikasi antara makcu & anak buahnya. Nampak selekeh betul makcik tudung pink tu. Maklumlah tak mandi lagi T_T

Luv u all followers *hugs*

7 comments:

Anisa Hang Tuah said...

okei.okei
nnti nak carik kat skudai parade.
(:

thanks for the info yaa

Cik Suheela said...

heeee ur wlcome. cari taw. baik punyaaa :D

Amira Athirah said...

byknye mask u pakai ;), ptut la cantik hehe , no la just kidding coz u mmg cantik ;)

amier azrul said...

ohh..
*tbe² :pp

Cik Suheela said...

Amira Athirah: wahaha tak pun ;p

Cik Suheela said...

amier azrul: ekeke :p

Cik Ami said...

nak cuba lah. hehe. nak try pakai mask pulak, sebab x penah pakai. tapi teringin. hihihi.