Thursday, December 30, 2010

My Header Contest

Buat kali ketiga masuk contest. Yeah! Kali ni header contest. Walaupun header belog saya tidak secantik header belog cik fatin liyana & yang lain-lain, masih ingin mencuba weee :) Kali ini ditag oleh Cik Yan. Kawan sekelas kat uitm shah alam, merangkap kawan sepraktikal dan juga kawan belog ekeke :p


Penganjur contest ini ialah Cik Rieyana kita. Terima kasih lah kerana susah payah anjurkan contest yang menarik ni. Rasa terharu dan ingin mencuba walaupun dah tahu header blog aku tak de lah lawa. Sesiapa yang nak masok contest ni silakan lah ye. Sila tekan link belog Cik Rieyana dan baca lah syarat-syarat penyertaan ye. Lebih mesra alam kalau kenal penganjur contest ni sendiri, u all pegi blog Cik Rieyana ea :)


Oh amat segan dgn header belog sendiri. Macam buang tebiat punya pompuan wakaka.

Ok, nak kena tag 3 orang ni. Sape ek? Ala, cam segan sebab tengok macam semua orang dah join contest ni. Macam aku je yang udah lewat huhu. Sesape yang belum join & nak join, jemputlah  join ea. Jangan malu-malu. Lagi ramai lagi bagus.

8 comments:

Cikbelog said...

gud luck dear. :)

rieyana ynn said...

slmt pagi...makaseh ye juin contest yana...good luck ya...;d

miszes ugly said...

good luck comei :)

zOeY zAu YaH said...

^_^ follow back ya zoeyzauyah.blogspot.com

Cik Suheela said...

Cikbelog: thank u dear :)

Cik Suheela said...

rieyana ynn: heee thank u rieyana :D

Cik Suheela said...

miszes ugly: hehe thank u :D

Cik Suheela said...

zOeY zAu YaH: ok dear :)