Saturday, December 11, 2010

Foto Keabadian Cinta. Sila2 lihat.

Ok2. Mari2 sini lihat. Tadi saye belek2 gambar2 di laptop. Tak habis2 gelak tgok satu2 gamba kat laptop ni. Mmg betul kata org, yang setiap gamba beri makna tersendiri. Ececeh. Betul tak ckp i? Sape sokong angkat tgn. Ni beberapa gamba dari laptop i yang dipilih, yang betul2 ABADI dalam ingatan i. aceceh.


Gambar 1 : Ni gamba mak dalam masjid. Mase ni saye suroh mak posing tegak2 kat situ. Awal2 ingat nak amik gamba lampu lawa kat atas tu. Disebabkan mak ade kat situ suroh mak berdiri tegak kat situ sbb nampak mak mcm "Hajah", mcm kat mekah kan kan kan?


Gambar 2 : Ni gamba mase cuti2 kat melaka dgn officemate i. Time ni semua suruh saye posing dgn botol air tu sbb saye dah tak tahu nak wat posing mcm mana lagi. Nampak mcm model botol air Rm1.20 tak?


Gambar 3 : Ni dia gamba saye time kat opis. Ko tengok kemain rajin lagi time tu. Mana tak nya, dah time tu pulak keje melambak2 bos bagi. Sampai terduduk kat lantai daa. Bila mase ntah gamba ni diambil pon i x perasan.


Gambar 4 : Haa.. Nampak tak arrow kuning tu.
Khas untuk apek cina tu. Nak amik gamba kwn aku dlm kedai tu, dia tak bagi. Dah aku petik gamba tu, tup2 dlm gamba tu masok plak apek tu. Dah selamat dah pon apek, nak marah pon da tak guna :p


Gambar 5 : Ni gamba pkol 7.30 pagi. Aku nak gerak p keje. Aku nak abadikan kenangan aku p keje pagi2 ni, aku petik la 1 gamba. Tup2 muka aku jadi manusia paling bulat didunia. Yang Fathur pulak jadi budak kecik juling air??


Gambar 6 : Tu dia, nampak tak Patrick starfish dalam bakul mainan kat belakang tu? I amik gamba i sorg, pon dia nak selit2 jugakkk.


Gambar 7 : Nampak aku seperti gergasi oren di dalam gamba ni kan? Mane tak nye mmg aku da gemok ponnn. Dengan skirt aku yang kembeng membang tu. Adoyai.


Gambar 8 : Ni kesinambungan dari gambar 2 tadi. Betul tak mcm model botol air RM1.20? Smpai 3orang nak amik gamba aku time ni! Haha.


Gambar 9 : Ni pon gamba mase kat mlaka. Aku yang soh kwn aku tu wat tgn macam tu. Tapi akhirnya muka aku jadi mcm monster yang lapar nak mengamok.


Gambar 10 : Ni i lukis mase kat opis. Dengan gamba2 bos skali i lukis. Jgn main2.


Gambar 11 : Ni i lukis yg pertama. Yang kat atas tadi yang kedua i lukis. Sbb blh pulak terlupa lukis gamba meyna dalam tu. Kecik hati Meyna time tu ekeke.


Gambar 12 : Ni gamba terkejot. Tgh mkn pau ade paparazi pulak amik gamba i. Ish2.


Gambar 13 : Ni gamba paling selekeh aku penah ade. Ko tgok tu. Menguap tak igat dunia smpai kembang2 hidung. Ee burok bebenor.

Sekian gambar keabadian cinta aku. Takde lah keabadian cinta sgt. Saje je wat title tu, rase mcm sejiwa pulak dgn Anuar Zain. Daaa. I nak tonton tv.

1 comment:

SnowQueeny said...

tp bakal nak kawen kn kn kn huhu...