Thursday, December 9, 2010

Diari yang best

Penah tak anda rasa best bila terbace diari orang lain?? penah tak?? saye ni bukan lah jenis orang yang suka membace diari orang lain sbb kompem2 lah diari orang tu private. Tapi diari yang penah saye bace ni mmg best lah. Nak tahu tak diari ape?? Sila lihat objek dibawah.


ini dia. best wooo diari ni.
ok. ni novel kanak2 sebenarnye. boleh pulak beli.
nampak sungguh tidak matang.

Saye amatlah tidak suka membace novel yang tebal gila nak manfus. Suke bace yang nipis2 macam ni je. Cepat sikit abes. Novel kanak2 ini dibeli di pesta buku kat Danga City Mall mggu lepas. Dapat diskaun 20%. Blh dapatkan di MPH berdekatan anda sebab cerita dia mmg baik punya.

Chow dulu. Daaa! :)

2 comments:

ayulunera said...

same la kite..kite pon tak suke membacee..haaha..
bes tak novel ni...cam klaka je

Cik Suheela said...

hahaha betul3, lagi2 novel yg tebal2 tu..bes2 :) ade 100page camtu la lbih kurang..